شناسهٔ خبر: 75648744 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی:

خراسان رضوی در مسیر رشد و توسعه ورزش قرار دارد

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در آیین تجلیل از احمد محمدنژاد جوان، نائب قهرمان مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان در زاگرب، گفت: در هر اندازه که قهرمانان و مدال‌آوران خود را مورد توجه قرار دهیم، می‌توانیم شاهد نتایج بهتری در عرصه‌های بین‌المللی باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان رضوی، امیر زارعی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در آیین تجلیل از احمد محمدنژاد جوان، نائب قهرمان مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان در زاگرب، گفت: در هر اندازه که قهرمانان و مدال‌آوران خود را مورد توجه قرار دهیم، می‌توانیم شاهد نتایج بهتری در عرصه‌های بین‌المللی باشیم.

زارعی در ادامه به موفقیت‌های ورزشکاران استان در هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر که در مهرماه برگزار شد، اشاره کرد و افزود: در این دوره، ۵۱۹ نفر از استان در ۲۷ رشته ورزشی در رده سنی نوجوانان از استان، منتخب شدند از این تعداد، ۲۲۹ نفر خانم و ۲۹۰ نفر آقا بودند که این استعدادهای برتر پشتوانه‌ای برای تیم‌های جوانان و بزرگسالان استان خواهند بود.

وی گفت: در مجموع، ورزشکاران استان موفق به کسب ۲۸ مدال توسط خانم‌ها و ۴۲ مدال توسط آقایان شدند. این موفقیت‌ها در رشته‌هایی مانند نابینایان، جانبازان، کاراته و همچنین در مسابقات فوتسال بانوان و تیم‌های کبدی ایران حاصل شد. در مسابقات آسیای میانه نیز نمایندگان استان در رشته‌های وزنه‌برداری، فوتسال، جودو و فوتبال به مدال‌های قابل توجهی دست یافتند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی همچنین به میزبانی استان در رویدادهای بزرگ ورزشی اشاره کرد و گفت: در این مدت، استان در چندین رویداد مهم ورزشی میزبان بوده است. از جمله، در المپیاد استعدادهای برتر، مسابقات شنای بانوان و کشتی آزاد، استان میزبان این رقابت‌ها بوده است. همچنین، چهار رشته اردو تیم ملی در استان برگزار شد که در این راستا اقدامات قابل توجهی انجام شده است.

زارعی بیان داشت: در بخش همگانی نیز، همایش پیاده‌روی صبحگاهی در سه شهرستان برگزار شد و برنامه‌ها و جشنواره‌های ورزشی متنوعی نیز با همکاری هیئت‌های ورزشی برگزار گردید. در راستای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مناطق روستایی، ۴۵ خانه ورزش روستایی تجهیز شد و در کنار آن، ۶ زمین چمن مصنوعی در شهرستان‌ها افتتاح گردید.

وی اظهار داشت: در سال‌ آینده، استان میزبان پنجمین دوره جام امام رضا(ع) در رشته دومیدانی خواهد بود. همچنین در بهمن‌ماه، سومین دوره مسابقات کشتی قهرمانی در مشهد برگزار خواهد شد که امیدواریم باز هم به افتخار حفظ بازوبند پهلوانی در این دوره، میزبان شایسته‌ای برای ورزشکاران باشیم.

زارعی در پایان گفت: امیدواریم که با حمایت‌های استاندار و مسئولان استان، بتوانیم در سال‌های ۲۰۲۵، ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ که مسابقات المپیک و پارالمپیک در لوس‌آنجلس برگزار خواهد شد، نمایندگان شایسته‌ای از استان به میدان‌های جهانی اعزام کنیم.

خبرنگار: نسرین کریم دادیان

انتهای پیام/

برچسب‌ها: