شناسهٔ خبر: 75647782 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل هواشناسی استان خبر داد

بارش ۱۱.۶ میلی متری در بندرانزلی/ پایداری هوا از امشب

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با خروج سامانه بارشی از امشب، هوای استان تا پایان هفته در بیشتر ساعات پایدار پیش بینی شده است.

صاحب‌خبر -

محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را نیمه ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱.۶ میلی متر باران در بندرانزلی باریده است.

وی امامزاده اسحاق را با ۶ و لوشان را با ۲۰ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرم ترین نقاط استان دانست و افزود: نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار سامانه کم و بیش ناپایدار طی امروز دوشنبه، ۱۲ آبان در منطقه است.

مدیرکل هواشناسی گیلان تصریح کرد: شرایط برای ابرناکی و مه آلود بودن هوا و کاهش نسبی دما(دو تا چهار درجه ای) و وزش باد و بارندگی رگباری و شدید و رعد و برق و احتمال تگرگ مهیاست.

دادرس ارتفاع موجب دریا طی امروز را بین ۳۰ تا ۹۰ سانتی متر دانست و خاطرنشان کرد: شرایط برای فعالیت های بندری نامناسب است.

وی متذکر شد: از سه شنبه تا پایان هفته با استقرار جوی نسبتا پایدار در منطقه، غالبا آسمان صاف تا نیمه ابری خواهد بود و افزایش نسبی دما همراه با بارش پراکنده پیش بینی می شود.

انتهای پیام