سرهنگ محمد غلامی اظهار کرد: در پی دریافت اخبار واصله مبنی بر نگهداری مقادیر قابل توجهی برنج تقلبی در انباری فاقد مجوز، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه مأموران پس از بررسی و اقدامات اطلاعاتی موفق شدند محل نگهداری برنجها را شناسایی و با هماهنگی قضایی به محل اعزام شوند، افزود: در بازرسی از انبار، ۷۰۰۰ کیلوگرم برنج تقلبی و فاقد مجوز مصداق احتکار و اخلال در نظام اقتصادی کشف و ضبط شد که ارزش تقریبی آن ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی در روز دوشنبه 12 آبان، وی افزود: در این عملیات یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد و انبار مذکور با دستور مقام قضایی پلمب شد.
انتهای پیام