شناسهٔ خبر: 75638212 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

حجت‌الاسلام قاسمی:

روانشناسی رسالتی مبتنی بر اخلاق، معنویت و مسئولیت اجتماعی است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: روانشناسی تنها علم مطالعه رفتار نیست، بلکه دانشی برای فهم عمیق ابعاد وجودی انسان است و پیوند میان دانش و معنویت در این حوزه اهمیت ویژه‌ای دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آنا، مراسم جشن دانش‌آموختگی دانشجویان رشته روان‌شناسی  دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور مجتبی ملکی چوبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، مسئولان، استادان، دانشجویان و خانواده‌های آنان برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در این مراسم با تبریک به دانش‌آموختگان اظهار کرد: روانشناسی تنها علم مطالعه رفتار نیست، بلکه دانشی برای فهم عمیق ابعاد وجودی انسان است و پیوند میان دانش و معنویت در این حوزه اهمیت ویژه‌ای دارد.

حجت‌الاسلام قاسم قاسمی با تأکید بر اینکه روان‌شناس بودن فراتر از داشتن مدرک است، ادامه داد: روانشناسی یک نگرش و شیوه زندگی مبتنی بر همدلی، درک انسان و ایجاد تعادل میان عقل و احساس است و دانش‌آموختگان باید با تعهد اخلاقی، مسئولیت اجتماعی و استمرار یادگیری، نقشی اثرگذار در سلامت فرد و جامعه داشته باشند.

وی ضمن قدردانی از خانواده‌های دانشجویان، احترام به والدین و شکرگزاری نسبت به تلاش‌های آنان را ضروری دانست و از دانش‌آموختگان خواست قدر فرصت‌های زندگی را دانسته و در ایجاد خانواده و ساختن آینده‌ای روشن پیشگام باشند.

انتهای پیام/