شناسهٔ خبر: 75631682 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

با عاملان پسماندسوزی و مستنکفین از اجرای قانون برخورد قضایی می‌شود

رئیس اداره محیط زیست ری با اشاره به استمرار پدیده پسماندسوزی در حاشیه جاده‌های ورامین و خاوران، گفت: بر اساس قانون هوای پاک و مدیریت پسماند با عاملان این تخلف و همچنین افرادی که از اجرای مصوبات قانونی در این زمینه خودداری کنند، برخورد قضایی خواهد شد.

صاحب‌خبر -

محمد رستگاری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به استمرار پسماند سوزی در برخی نقاط، اظهار کرد: در روزهای اخیر گزارش‌های متعددی از وقوع پسماندسوزی در حاشیه جاده‌های ورامین و خاوران دریافت شده که موجب آلودگی شدید هوا و نارضایتی مردم شده است.

وی با بیان اینکه پسماندسوزی از مصادیق آشکار آلودگی هوا و تخریب محیط زیست است، افزود: بر اساس قانون هوای پاک و قانون مدیریت پسماند، هرگونه سوزاندن زباله و پسماند در فضای باز ممنوع بوده و متخلفان ضمن توقف فعالیت به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه ویژه مقابله با پسماندسوزی در شهرستان ری گفت: در این جلسه مقرر شد بخشداران، شهرداران و دهیاری‌ها در حوزه استحفاظی خود تمهیدات لازم برای جلوگیری از هرگونه تخلف و پسماندسوزی را اتخاذ کرده و گزارش اقدامات انجام‌شده را به اداره حفاظت محیط زیست ارائه دهند. همچنین موضوع طرح دعاوی و شکایت‌های مطروحه از سوی این اداره به صورت مستمر پیگیری خواهد شد.

رستگاری افزود: بخشداران موظف شدند برنامه ساماندهی و جمع‌آوری پسماند را با اولویت مجتمع‌های صنفی و صنعتی دارای مدیریت واحد ارائه کنند و کلیه مجتمع‌ها و لکه‌های صنعتی نیز در این زمینه مشارکت لازم را داشته باشند.

وی تصریح کرد: از دیگر مصوبات این کارگروه، نصب تابلو و بنرهای هشداردهنده توسط دهیاری‌ها، شهرداری‌ها و بخشداری‌ها برای اطلاع‌رسانی عمومی درباره ممنوعیت پسماندسوزی و پیامدهای قانونی آن بود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری در پایان تأکید کرد: مراقبت و جلوگیری از پسماندسوزی و تخلیه غیرقانونی زباله‌ها بر عهده مدیران اجرایی پسماند است و در صورت عدم اجرای مصوبات، این اداره مطابق ماده 23 قانون مدیریت پسماند با مستنکفین برخورد قضایی خواهد کرد.

رستگاری از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست‌محیطی از جمله پسماندسوزی، مراتب را از طریق سامانه 1540 به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیگیری و اقدام قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/