شناسهٔ خبر: 75628225 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی از امروز آغاز شد

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: با هدف تسهیل دسترسی دانش‌آموزان به منابع آموزشی، امکان ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی از روز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی آموزش و پرورش فعال می‌شود.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد علوی‌تبار معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، گفت: با هدف تسهیل دسترسی دانش‌آموزان به منابع آموزشی و رفع نیاز به تهیه تک‌جلدی کتاب‌های درسی، امکان ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی (توزیع پستی) از روز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی فعال می‌شود.

ثبت سفارش از طریق سامانه رسمی آموزش و پرورش

 

علوی‌تبار با اعلام این خبر افزود: دانش‌آموزان، اولیای گرامی و معلمان محترم می‌توانند با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آمـوزش و پـرورش به نشانی my.medu.ir یا سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی به نشانی rtextbook.ir نسبت به ثبت سفارش کتاب‌های مورد نیاز خود اقدام کنند.

تحویل کتاب‌ها از طریق شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران

 

به گفته معاون توسعه منابع و پشتیبانی، تمامی مراحل ثبت سفارش، پرداخت و پیگیری وضعیت تحویل از طریق درگاه‌های رسمی سامانه انجام می‌شود و کتاب‌های درسی از طریق شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به نشانی متقاضیان ارسال خواهد شد.

انتهای پیام/