شناسهٔ خبر: 75626716 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

اسدیان در پاسخ به دفاع‌پرس مطرح کرد؛

احیا و راه‌اندازی ۱۰۰ واحد تولیدی با حمایت سازمان بازرسی

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۰۰ واحد‌های تولیدی با حمایت و ورود سازما بازرسی احیا و راه‌اندازی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «احمد اسدیان» معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور صبح امروز (یکشنبه) در حاشیه چهاردهمین تور رسانه‌ای قوه قضائیه و در بازدید از کارخانه قطعه‌سازی خودرو با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کار و تولید اظهار داشت: سازمان بازرسی برای تحقق این شعار هر سال کمیته‌ای را تعیین می‌کند.

اسدیان ادامه داد: در همین راستا علاوه بر بازرسی و بازدید از واحد‌های تولیدی جلساتی با مسئولین، مدیران عامل و اتحادیه‌ها برگزار می‌کنیم و در این جلسات به مشکلات آنها پرداخته می‌شود.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: نمایندگان دستگاه‌های دولتی اعم از بانک‌ها، سازمان برق، شرکت گاز، سازمان آب و گمرک در این جلسات حضور خواهند داشت و وظیفه دارند به مشکلات آنها رسیدگی کنند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌های صورت گرفته مشکلات خیلی از این شرکت‌ها برطرف می‌شود، گفت: بسیاری از کارگاه‌ها و کارخانه‌ها که در شرف تعطیلی بودند یا با توان کمتری به کار تولید می‌پرداختند با مساعدت سازمان بازرسی مشکلات آنها حل شد.

اسدیان با تاکید بر اینکه بیشتر شرکت‌ها مشکلاتی از جمله کمبود نقدینگی مثل مسائل ارضی، مواد اولیه، مالیات، بیمه تامین اجتماعی و موضوع سرمایه در گردش رو‌به‌رو هستند، گفت: ان‌شاءالله با پیگیری‌هایی که صورت می‌گیره این مشکلات به تدریج حل خواهد شد.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به دفاع‌پرس گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۰۰ واحد‌های تولیدی با حمایت و ورود سازمان بازرسی احیا و راه‌اندازی شده است. 

انتهای پیام/ 241