شناسهٔ خبر: 75621042 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

قنادباشی در گفتگو با دانا:

امارات در پی استعمار فرانوین در سودان/بازارهای دبی به اتکای طلای سودان در حال تجارت هستند امارات در پی استعمار فرانوین در سودان/بازارهای دبی به اتکای طلای سودان در حال تجارت هستند

کارشناس مسائل آفریقا و غرب آسیا با اشاره به اینکه آنچه در سودان در حال رخ دادن است استمار فرانوین است، گفت: غرب در حال حمایت پنهانی از استعمارگری امارات برای تامین منافع خود است.

صاحب‌خبر -

جعفرقنادباشی، کارشناس مسائل آفریقا و غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اوضاع بحرانی در سودان گفت: آنچه امروز در سودان شاهد هستیم، اوج گیری دامنه جنگی است که از حدود 2 سال و نیم قبل بر سر قدرت در پایتخت این کشور آغاز شد و امروز به یک حرکت تجزبه طلبانه تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه آنچه امروز در سودان در حال وقوع است حاصل افزون طلبی قدرت و مداخلات خارجی است که در پی طمع بر معادن طلای سودان رخ داده است، افزود: طی 3 سال گذشته سودان به بزرگترین صادر کننده طلا در جهان تبدیل شده استو سومین رتبه دارنده طلا بین کشورهای جهان را دارد که همین مسئله مورد طمع کشورهای غربی به ویژه انگلیس شده است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه امارات متحده عربی در جریان معامله با شرکت های وابسته به این کشور در داخل سودان وارد معامله شده است، ادامه داد: در حال حاضر بازارهای دبی با اتکا به طلاهای سودان در حال تجارت هستند و امارات از این در یک چرخه استعماری به متجاوز به سودان است.

قنادباشی با بیان اینکه جلوه پنهانی این سیاست خونریزی های گسترده ای در سودان است، تاکید کرد: امارات با حمایت های انگلیس، آمریکا و رژیم صهیونیستی برای استخراج امن طلا از سودان گروه های خشن را به پهپاد و تسلیحات نظامی مجهز کرده تا به خونریزی و کشتار مردم اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه آنچه در سودان در حال رخ دادن است استمار فرانوین است، ادامه داد: غرب در حال حمایت پنهانی از استعمارگری امارات برای تامین منافع خود است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا و آفریقا با بیان اینکه نقطه امید بخش در بحران سودان این است که بخش اعظم مردم این کشور با جریان استعمارگری همراهی نمی کنند، گفت: اوج درگیری ها تنها به یک ایالت محدود است و این نقطه امید برای مهار درگیری هاست.

قنادباشی با بیان اینکه طبقه دانشگاهی و سیاسیون سودان با اتکا به توانمندی اقتصادی بر پایه طلا می توانند در آینده این کشور اثرگذار باشد، خاطرنشان کرد: این جریان می تواند مسیر استعمارگری فرانوین را مسدود کند در غیر این صورت برای سودان و مردم این کشور نمی توان آینده روشنی را متصور شد.