شناسهٔ خبر: 75620260 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه راما؛ غذایی خاص و خوشمزه با کوفته قلقلی و کشک

راما نوعی غذای خاص و خوشمزه است که از ترکیب کوفته قلقلی با قارچ و کشک و... تهیه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ امروزه غذاهای مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای متنوع با مواد گوناگون آشنا شده‌اند و آن را در منزل درست می کنند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته قلقلی ساده خانگی با برنج و لپه

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته دوبوف غذای محبوب فرانسوی

راما نوعی غذای خوراک مانند است که از ترکیب بی‌نظیر کوفته قلقلی با قارچ، کشک و نعناع داغ طبخ می‌شود و طعم شگفت‌انگیزی دارد. این غذا ابداع خانم ملاحت کامیار، مدرس و کارشناس آشپزی است و برای پذیرایی در مهمانی‌ها و جشن تولدها یک انتخاب مناسب است. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه راما همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت راما
گوشت چرخ شده گوساله: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
قارچ خرد شده: ۱۰ عدد
سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
کشک: نصف پیمانه
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: نصف پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه راما

آموزش آشپزی / طرز تهیه راما؛ غذایی خاص و خوشمزه با کوفته قلقلی و کشک

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را رنده بزنید و به گوشت چرخ شده اضافه کنید.

مقداری نمک، فلفل و زردچوبه روی گوشت بریزید و حسابی مواد را ورز بدهید تا با هم مخلوط شوند.

حالا از مایه گوشتی به اندازه نصف قاشق غذاخوری بردارید و کوفته قلقلی‌های یکدست و یک اندازه درست کنید.

مقدار کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب و بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و کوفته قلقلی‌ها را داخل ماهی تابه بچینید.

تبلیغات
فروش فوری خودروی شما!! تنها در ۳ دقیقه درخواست خود را ثبت نمایید.

خرید
فروش فوری خودروی شما!! تنها در ۳ دقیقه درخواست خود را ثبت نمایید.
حرارت را کم کنید تا کوفته‌ها کم کم سرخ شوند و آب بیندازند.

ماهی تابه را خیلی آرام تکان بدهید تا هر دو طرف کوفته قلقلی‌ها سرخ شود.

در مرحله بعد قارچ شسته و خرد شده را به ماهی تابه اضافه کنید و همراه با کوفته قلقلی هم بزنید تا قارچ کم کم آب بیندازد.

در این مرحله حرارت اجاق گاز را متوسط کنید.

بعد از اینکه قارچ آب انداخت و همراه با کوفته‌ها شروع به جوشیدن کرد، کشک و آب سرد را با هم مخلوط کنید و روی ترکیب کوفته قلقلی‌ها و قارچ بریزید.

حرارت را کم کنید تا مواد حدود ۲۰ دقیقه بجوشد.

در این فاصله سیب زمینی را پوست و به صورت خلالی خیلی خیلی نازک برش بزنید.

می‌توانید از خردکن‌های مخصوص چیپسی کردن سیب زمینی استفاده کنید.

سیب زمینی‌های خلالی را دو بار بشویید و با دستمال خشک کنید تا نشاسته آن گرفته شود، سپس خلال‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

داخل یک ماهی تابه جداگانه نعناع داغ درست کنید.

ظرف مورد نظر سرو را انتخاب کنید.

نیمی از راما را داخل ظرف بریزید و کمی نعناع داغ روی آن بریزید و خلال سیب زمینی سرخ شده بپاشید.

بقیه راما را داخل ظرف بریزید و روی آن دوباره نعناع داغ و خلالی سیب زمینی سرخ شده بریزید و نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

برچسب‌ها: