شناسهٔ خبر: 75618892 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی خبر داد

رسیدگی به بیش از هزار پرونده تخلف اقتصادی در خراسان جنوبی

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال بیش از هزار پرونده تخلف اقتصادی در استان مورد رسیدگی قرار گرفته و در مجموع بیش از ۳۴۶ میلیارد ریال جریمه برای متخلفان صادر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، علی محدثی‌نژاد امروز _شنبه دهم آبان_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون، عمده پرونده‌های تخلف در حوزه‌های مختلف اقتصادی توسط همکاران سازمان جهاد کشاورزی تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

وی با اشاره به حجم بالای پرونده‌های رسیدگی‌شده افزود: تاکنون بیش از هزار فقره پرونده مختومه و در مجموع بیش از ۳۴۶ میلیارد ریال جریمه برای متخلفان تعیین و اعمال شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی ادامه داد: از ابتدای امسال هزار و ۱۶۳ پرونده وارد مرحله اجرای احکام شده و بیش از ۵۷ میلیارد ریال جریمه از متخلفان وصول و به حساب خزانه دولت واریز شده است.

محدثی‌نژاد با بیان اینکه رویکرد اصلی این سازمان صیانت از حقوق مردم است، گفت: در طول سال، رؤسای شعب تعزیرات به همراه تیم‌های گشت مشترک در سطح واحدهای صنفی حضور می‌یابند تا ضمن پیشگیری از تخلفات، آگاهی صنوف و مصرف‌کنندگان افزایش یابد.

وی از برگزاری ۶۸ گشت مشترک و انجام بیش از یک‌هزار بازرسی از واحدهای صنفی در سال جاری خبر داد و افزود: نتیجه این بازرسی‌ها تشکیل ۳۵۴ پرونده و صدور بیش از چهار میلیارد ریال جریمه بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان با قدردانی از همراهی اصناف، استانداری و رسانه‌ها گفت: اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی رسانه‌ها نقش مهمی در تحقق عدالت اقتصادی و ثبات بازار داشته است.

الیاس جویبان، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، ۳۶ جلسه در مرکز استان و ۲۰ جلسه در شهرستان‌ها برای بررسی وضعیت بازار برگزار شده است.

وی افزود: ۲۶۹ مصوبه از دل این جلسات حاصل شده که بخش عمده آن‌ها مربوط به تأمین، توزیع و نظارت بر اقلام اساسی مردم بوده است.

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به همکاری نزدیک دستگاه‌های اجرایی گفت: وظیفه تأمین کالاهای اساسی بر عهده جهاد کشاورزی، توزیع با همکاری اصناف و اتحادیه‌ها و نظارت نیز توسط اداره تعزیرات حکومتی و سازمان بازرسی انجام می‌شود.

مجتبی حسینی، قائم‌مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، نیز با اشاره به وضعیت مطلوب تولید و توزیع اقلام اساسی در استان گفت: میزان جوجه‌ریزی در استان از ابتدای سال به بیش از ۲۱ میلیون قطعه رسیده و تولید مرغ، نیاز استان و بخشی از استان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند.

وی افزود: خراسان جنوبی در تولید تخم‌مرغ نیز سه تا چهار برابر نیاز استان تولید دارد و در زمینه تأمین کالاهایی مانند برنج، شکر و مرغ منجمد نیز کمبودی وجود ندارد.

قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تأکید کرد: قیمت کالاهای اساسی در استان پایین‌تر از میانگین کشوری است و این موضوع نشان‌دهنده همکاری مؤثر میان دستگاه‌های اجرایی، اصناف و بخش خصوصی است.