احسان بالاکتفی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در یزد، اظهار کرد: عصر امروز _شنبه دهم آبان_ زلزلهای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در ۴۴ کیلومتری شمال شرق بهاباد اتفاق افتاده است که منطقه مسکونی در نزدیکی آن نبوده است.
وی افزود: با توجه به اینکه زلزله در عمق ۹ کیلومتری اتفاق افتاده است با توجه به اینکه یک مقدار عمق زلزله کم بوده است برای ما اهمیت خاص و ویژهای دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد ادامه داد: هم اکنون تیم ارزیاب هلال احمر را اعزام کردیم و یک تیم ارزیاب در آنجا در حال بررسی هستند.
بالاکتفی گفت: بلافاصله که گزارش ارزیابیها به دست ما برسد اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: با فرمانداری نیز تماس برقرار شد و تا الان هیچ گزارشی مبنی بر خسارت به ما اعلام نشده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد گفت: هم تیمهای ارزیاب در آنجا مستقر هستند و هم همکاران ما در فرمانداری و در مدیریت بحران در محل مستقر هستند و در حال رصد شرایط هستند.
بالاکتفی گفت: در صورت کسب خبر جدید و نهایتاً نیاز به اطلاع رسانی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.