شناسهٔ خبر: 75615905 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

ادعای باراک، فرستاده ویژه آمریکا در منطقه: دولت لبنان وقت زیادی ندارد و باید در اسرع وقت، حزب‌الله را خلع سلاح کند/ به دلیل وجود این سلاح‌ها، اسرائیل روزانه به لبنان حمله می‌کند

باراک ادعا کرد: لبنان وقت زیادی ندارد و باید در اسرع وقت حزب‌الله را خلع سلاح کند، زیرا اسرائیل به دلیل وجود این سلاح‌ها، روزانه به لبنان حمله می‌کند.

صاحب‌خبر -

فارس: فرستاده ویژه آمریکا در منطقه «تام باراک» امروز شنبه مدعی شد رژیم صهیونیستی آماده دستیابی به توافق مرزی با لبنان است.

 باراک که در نشست منامه سخنرانی می‌کرد، ادعا کرده غیرمنطقی است که لبنان و اسرائیل با یکدیگر گفتگو نداشته باشند.

وی بدون هیچ اشاره‌ای گفت: اگر حزب‌الله خلع سلاح شود، مشکلی بین لبنان و اسرائیل وجود نخواهد داش

فرستاده ویژه آمریکا در ادامه ادعاهای خود گفت: حزب‌الله هزاران موشک در جنوب لبنان دارد و اسرائیل از این موشک‌ها احساس خطر می‌کند. بنابراین سوال این است که امروز چه کاری می‌توان انجام داد تا حزب‌الله از این موشک‌ها علیه اسرائیل استفاده نکند. 

وی بدون هیچ اشاره‌ای به اجرایی نشدن توافق آتش‌بس از سوی اسرائیل، تصریح کرد: اسرائیل آماده دستیابی به توافقی درباره ترسیم مرزهای زمینی با لبنان است.

باراک در پایان دولت لبنان را تهدید و ادعا کرد: لبنان وقت زیادی ندارد و باید در اسرع وقت حزب‌الله را خلع سلاح کند، زیرا اسرائیل به دلیل وجود این سلاح‌ها، روزانه به لبنان حمله می‌کند.