شناسهٔ خبر: 75606536 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رشد 26 درصدی مشارکت معلمان پژوهنده در خراسان جنوبی/ معرفی 10 دانش‌آموز برتر کشوری

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان جنوبی گفت: در اجرای برنامه‌های پژوهشی سال جاری مشارکت معلمان پژوهنده استان 26 درصد افزایش یافته و 10 دانش‌آموز به‌عنوان پژوهشگر برتر کشوری معرفی شده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی مرتضوی مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان جنوبی در شورای سیاست گذاری ستاد هفته پژوهش و فناوری در استان گفت: بیست‌وهشتمین برنامه معلم پژوهنده و اقدام‌پژوهی در استان با مشارکت بیش از هزار و 500 معلم برگزار شد که نسبت به سال گذشته 26 درصد افزایش داشته است. از مجموع آثار ارسال‌شده 677 اثر به مرحله استانی راه یافت و 9 اثر برتر به دبیرخانه کشوری ارسال شد که یک اثر نیز موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد.

وی با اشاره به برگزاری بیست‌وششمین جشنواره پژوهشگر برتر استان افزود: در این جشنواره 212 معلم پژوهشگر شرکت داشتند که 39 پژوهشگر برگزیده شناسایی و تقدیر شدند.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان جنوبی گفت: در فراخوان پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دارای ارتباط با مسائل آموزش و پرورش، 55 پایان‌نامه کارشناسی ارشد و 5 رساله دکترا پذیرش شد که یک پایان‌نامه و یک رساله به مرحله کشوری راه یافتند. انتخاب دانش‌آموز پژوهشگر برتر نیز در مرحله داوری شهرستانی قرار دارد و نتایج تا 20 آبان به دبیرخانه کشوری اعلام خواهد شد.

وی گفت: در حوزه پروژه‌های پژوهشی 9 طرح از محل یک درصد اعتبارات پژوهشی دستگاه‌ها در حال اجراست که 5 طرح آن با دانشگاه بیرجند، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه صنعتی بیرجند قرارداد دارد.

مرتضوی افزود: شورای تحقیقات استان در سال تحصیلی گذشته به‌عنوان شورای برتر کشور معرفی شد و همچنین طرح اقدام‌پژوهی همکاران فردوس رتبه برگزیده کشوری را کسب کرد. 10 دانش‌آموز پژوهشگر برتر کشوری نیز در سال تحصیلی 1403-1404 معرفی شده‌اند.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: تاکنون 6 جلسه شورای تحقیقات و 12 جلسه کارگروه تخصصی برگزار شده و نتیجه آن 25 اولویت پژوهشی، 12 طرح پایان‌یافته، 9 طرح فعال، 3 مقاله علمی-پژوهشی منتشرشده، 2 مقاله در حال چاپ، انتشار یک کتاب و هفت کارنامه تجربی بوده است.

وی از 53 اثر تالیفی فرهنگیان در هفتمین فراخوان کتاب برتر حوزه آموزش‌ و پرورش خبر داد و گفت: 6 کتاب برتر در سال 1403 مورد تجلیل قرار گرفته‌اند.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان جنوبی در تشریح برنامه‌های هفته پژوهش گفت: برگزاری آیین‌های استان و شهرستان‌ها مطابق روزشمار ملی، مشارکت با دانشگاه‌ها، تجلیل از پژوهشگران دانش‌آموز و معلم، زنگ پژوهش در مدارس منتخب، برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های علمی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و بازدیدهای علمی از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این هفته است.

انتهای پیام/ 258