شناسهٔ خبر: 75602274 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مدت دوری دروازه‌بان مصدوم استقلال مشخص شد

بعد از مصدومیت دروازه‌بان استقلال در دیدار شب گذشته مقابل آلومینیوم اراک مدت دوری وی مشخص شد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

حبیب فرعباسی، دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال در دقیقه ۵۸ دیدار شب گذشته آبی‌پوشان مقابل آلومینیوم اراک مصدوم شد و جای خود را به آنتونیو آدان داد.

هرچند هنوز اطلاع دقیقی از میزان مصدومیت این بازیکن در دسترس نیست، اما بر اساس معاینات اولیه گفته می‌شود مصدومیت فرعباسی از ناحیه عضله چهار سر ران است و به احتمال فراوان حدود ۳ تا ۴ هفته دور از میادین خواهد بود.

البته قرار است کادر پزشکی استقلال امروز از ناحیه مصدوم فرعباسی MRI بگیرد تا میزان دقیق مصدومیت و دوری این بازیکن از میادین مشخص شود هرچند همانطور که عنوان شد احتمال دوری ۳ تا ۴ هفته‌ای این دروازه‌بان دور از ذهن نیست.

البته از شانس خوب استقلال بازی‌های لیگ برتر حدود یک ماه تعطیل است و فرعباسی تنها دیدار هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحدات اردن را از دست خواهد داد و اگر بتواند دوران نقاهت را به خوبی پشت سر بگذارد خیلی زود دوران به قفس توری آبی‌پوشان بازخواهد گشت.

انتهای پیام/