به گزارش خبرگزاری آنا، حسین گودرزی در خصوص برتری استقلال مقابل آلومینیوم اظهار داشت: امروز یک بازی خوب به نمایش گذاشتیم.از وقتی که ساپینتو به من فرصت داده تمام تلاشم این بوده در اختیار تیم باشم. خدا را شکر که بازی قبلی هم گل زدم، مهم ۳ امتیاز است.
مدافع استقلال در مورد اینکه از سپاهان به استقلال آمد، عنوان کرد: سپاهان هم تیم ریشه داری است، اما چون از بچگی به استقلال علاقه داشتم اینجا حس بهتری دارم. وقتی تماشاگران را میبینم ۱۰ برابر انرژی میگیرم، چون خودم را از آنها میبینم.
گودرزی در مورد اسنکه کادرفنی تیم ملی از عملکرد بازیکنان جوان لیگ رضایت ندارد، تصریح کرد: قبلا هم یک بار به تیم ملی دعوت شدم و از قلعه نویی ممنونم، اما اردوهای بعدی دعوت نشدم.
وی در مورد قهرمانی استقلال گفت: هر بازی برای استقلال مهم است و لیگ نزدیکی داریم. سعی میکنیم تک بازی جلو برویم.
فیلم کامل صحبتهای گودرزی را در ادامه ببینید:
انتهای پیام/