شناسهٔ خبر: 75600066 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

خط آب بندگرمان اصلاح و باند دوم جاده میناب سریع‌تر تکمیل شود

امام جمعه سیریک با اشاره به مشکلات زیرساختی این شهرستان، خواستار اصلاح خط انتقال آب بندگرمان و تسریع در تکمیل باند دوم جاده پرحادثه میناب–سیریک شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفا‌ع‌پرس از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن سالاری، امام جمعه شهرستان سیریک، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر ضرورت خدمت بی‌منت به مردم، اظهار داشت: حیا مکمل تقوا و راه عاقبت‌به‌خیری انسان است و کسی که حیا نداشته باشد، دین ندارد.

وی با اشاره به اینکه حرص و طمع از مهم‌ترین عواملی است که موجب از بین رفتن حیا می‌شود، افزود: حیا ویژگی خاص انسان است و باید در جامعه تقویت شود.

امام جمعه سیریک با گرامیداشت هفته بسیج دانش‌آموزی، بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و راه شهدای دانش‌آموز به‌ویژه شهید نمردی تأکید کرد و گفت: دانش‌آموزان باید از شهدا الگو بگیرند و در مسیر ایمان و حیا قدم بردارند.

سالاری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره جنگ نرم خاطرنشان کرد: امروز در جنگ روایت‌ها قرار داریم و دشمن با ناامیدسازی نسل جوان در پی ریشه‌کنی حیا و ایمان است، بنابراین جهاد تبیین باید در خانواده‌ها و مدارس نهادینه شود.

وی در ادامه به مشکلات زیرساختی شهرستان پرداخت و گفت: خط انتقال آب بندگرمان باید اصلاح شود تا مردم از مشکل کم‌آبی نجات یابند.

امام جمعه سیریک همچنین با اشاره به حادثه تلخ تصادف اخیر در محور میناب–سیریک که منجر به جان‌باختن پدر و کودک سه‌ساله و مصدومیت مادر باردار شد، افزود: «تا چه زمانی باید شاهد از دست رفتن جان عزیزانمان در این مسیر باشیم؟ مسئولان باید فوراً احداث باند دوم این جاده را در اولویت قرار دهند.»

سالاری در پایان با انتقاد از نبود اداره تعزیرات حکومتی در شهرستان گفت: مردم سیریک از نبود این اداره رنج می‌برند و مجبورند برای پیگیری امور خود با هزینه‌های سنگین به میناب رفت‌وآمد کنند.

انتهای پیام/