شناسهٔ خبر: 75598365 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

سوت نخستین قطار گردشگری گیلان به صدا درآمد

نخستین قطار گردشگری استان گیلان با پیگیری‌های مسئولان اداره کل راه‌ آهن شمال ۲ امروز جمعه، نهم آبان‌ ماه از ایستگاه راه‌آهن رشت به مقصد «لوشان» حرکت کرد.

صاحب‌خبر -
سوت نخستین قطار گردشگری گیلان به صدا درآمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رحمت رحمت‌نژاد مدیرکل راه‌آهن شمال ۲ در آیین انجام اولین سفر قطار گردشگری گیلان، اظهار کرد: این قطار با ۳۰۰ نفر ظرفیت، جمعه هر هفته برقرار است.

وی با بیان اینکه حمل و نقل ریلی به‌عنوان حمل و نقل سبز و دوستدار طبیعت شناخته می‌شود، ادامه داد: مسیر عبور این قطار شامل عبور از جنگل سرسبز سراوان، پل سد سیاهرود، پل سد منجیل (طولانی‌ترین پل ریلی کشور) و پل زیبای شاهرود (پل خشتی لوشان) است که امکان مشاهده دیدنی‌ها و جذابیت‌های ریلی منحصربه‌فردی را برای مسافران فراهم می‌کد.

او با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری ریلی و ارتقای تجربه سفر برای مردم گیلان و دیگر نقاط کشور، بیان کرد: هدف ما ایجاد فرصت‌های تفریحی متفاوت و معرفی زیبایی‌های طبیعی گیلان به همه گردشگران است. امیدواریم این تجربه خاطره‌انگیز، علاقه‌مندان به سفرهای ریلی را جذب کند. این حرکت نوآورانه، گامی در راستای رونق گردشگری استان گیلان و ایجاد نشاط اجتماعی برای مردم خواهد بود.

همچنین مرتضی ملانژاد امروز جمعه نهم آبان ماه در حاشیه آیین افتتاح حرکت اولین قطار گردشگری گیلان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این سومین قطار گردشگری کشور بعد از قطار شیرگاه و همدان است که راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اهداف راه‌اندازی قطارهای گردشگری گفت: ارائه جاذبه دیدنی کشور به مردم از طریق خطوط ریلی مهم‌ترین هدف این برنامه است و امیدواریم مردم بتوانند لذت ببرند و ما بهتر بتوانیم خدمتگزاری مردم را داشته باشیم.

ملانژاد در خصوص آمار مسافرین جابه‌جا شده از طریق خطوط ریلی رجا طی ۶ ماهه امسال گفت: در مجموع حدود ۳۰ میلیون جابجایی مسافر را در برنامه داریم که طبیعی است حدود نیمی از این میزان در ۶ ماهه اول از سال محقق شده است.

وی با بیان اینکه به دنبال افزایش قطارها در حوزه ترنست، ریل‌باس و قطارهای معمولی هستیم، تاکید کرد: در حال حاضر در تامین نیروی کشش و لوکوموتیو مشکل داریم که سعی می‌کنیم تا پایان سال به حداکثر میزان ممکن برسانیم.

مدیرعامل شرکت قطارهای رجا تصریح کرد: خوشبختانه در ۶ ماه گذشته هیچ حادثه ریلی که مسافر دچار حادثه شود، نداشتیم.