به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی در خطبه های نماز جمعه این هفته بیان کرد: ۱۳ آبان ماه اهمیت تاریخی در انقلاب اسلامی دارد زیرا در سال ۱۳۴۳ امام خمینی (ره) را به ترکیه تبعید کردند و در 13 آبان سال ۵۸ نیز جمعی از دانش آموزان را که برای محکومیت جنایت پهلوی به خیابان ها آمدند را به شهادت رسانند.
   وی اظهار کرد: رژیم پهلوی در ۱۳ آبان ۴۳ ظلم بزرگ در حق ملت ایران کرد و امام (ره)را از ملت ایران دور کرد و در سال ۵۸ جنایتی بزرگ مرتکب شد ولی با پیروزی انقلاب اسلامی امام راحل به کشور برگشت و روز ۱۳ آبان ماه را به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نام نهادند.
   خطیب جمعه خرمآباد یادآور شد: امروز در سایه انقلاب اسلامی و روشنگری امام خمینی (ره) و دفاع از مظلومان، آمریکا و حامیانش به عنوان محور شرارت و منفورترین دولتها در جهان شناخته شدند.
   حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی ادامه داد: امسال نیز در روز ۱۳ آبان ملت ایران پرشورتر از همیشه با توجه به دفاع مقدس ۱۲ روزه این حضور نشان خواهد داد ملت ایران پای ارزش های انقلاب اسلامی مقاوم ایستاده است.
   وی اضافه کرد: ۱۴ آبان روز فرهنگ عمومی نام گذاری شده و همه مردم در آن اشتراک دارند، هنجارهای این ملت بزرگ را شامل می شود و شخصیت اجتماعی ملت در فرهنگ عمومی شناخته می شود.
   نماینده ولی فقیه در لرستان اظهار کرد: توجه به مسائل فرهنگی و رعایت نظم و انضباط اجتماعی شخصیت اجتماعی جامعه را نشان می دهد و برخی رسوم مانند تیراندازی در شادی نباید وارد فرهنگ عمومی جامعه شود.
حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی گفت: گران روشی و احتکار نیز مورد رصد دستگاه های نظارتی و بازرسی قرار دارد و همگان باید بدانند امروز احتکار و گرانی بخشی از جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران است.
   وی افزود: باید با محتکران و گرانفروشی بدون اغماض رفتار کرد زیرا ایران قوی بر چهار پایه اقتصاد قوی، نیروهای مسلح قدرتمند، استقلال سیاسی و متکی بر آداب اسلامی و ایرانی و هویت فرهنگی قرار دارد.
   امام جمعه خرمآباد بیان کرد: کشور ایران زمانی در میدان اقتصاد قوی خواهد شد که روابط تجاری و بازرگانی خود را با کشورهای همسایه تنظیم کند و تحریم ظالمانه آمریکا بی اثر خواهد شد.
   حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی اضافه کرد: دولتمردان و اساس باید به دور از مناقشه حقایق را تبیین کرد و سخنان سنجیده را از حرفهای بی پایه و اساس جدا کنند.
   وی ادامه داد: تعیین تکلیف بانک آینده نقطه عطفی در ساماندهی نظام بانکی بود که به نقطه مطلوبی رسید و با تدبیر به گونه ای عمل شد که حقوق سپرده گذاران محفوظ بماند و باید برای متخلفان اعمال قانون شود
