شناسهٔ خبر: 75594348 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

سرمربی و کاپیتان تراکتور محروم شدند

سرمربی و کاپیتان تراکتور با رسیدن به حدنصاب دریافت اخطار بازی بعدی این تیم در لیگ برتر را از دست دادند.

صاحب‌خبر -
سرمربی و کاپیتان تراکتور محروم شدند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تراکتور در جریان مهم‌ترین دیدار هفته نهم لیگ برتر از ساعت ۱۸ امروز پنجشنبه ۸ آبان با نتیجه ۱-۱ برابر پرسپولیس متوقف شد.

شجاع خلیل‌زاده در دقیقه ۵۳ از داور مسابقه، وحید کاظمی، کارت زرد گرفت. این اخطار چهارمین کارت زرد مدافع سرخ‌پوشان در فصل جاری بود تا طبق قانون، او دیدار هفته آینده مقابل خیبر خرم‌آباد را از دست بدهد.

خلیل‌زاده پیش از این نیز در دیدار‌های تیمش برابر استقلال، فجرسپاسی و فولاد با کارت زرد جریمه شده بود. این در حالی است که او یکی از بازیکنان کلیدی تراکتور محسوب می‌شود و در تمامی بازی‌های این فصل در ترکیب اصلی تیمش حضور داشته است.

وحید کاظمی که در دقایق اولیه نیمه دوم با یک اخطار به شجاع زمینه محرومیت او را فراهم کرده بود، دقایقی بعد به خاطر اعتراض یک کارت زرد را به دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور نشان داد.

با این کارت زرد اسکوچیچ دو کارته شد و دیدار با خیبر را باید از سکو‌ها تماشا کند.