شناسهٔ خبر: 75592946 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

انصارالله در پاسخ به کاتس: اجازه نمی‌دهیم یک جنایتکار ما را تهدید کند

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن به تهدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پاسخ داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، «محمد الفرح»، عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن تهدیدات «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ جنایتکار رژیم صهیونیستی را به تمسخر گرفت و گفت: «یک جنایتکار جنگی مانند کاتس شکست‌خورده فراتر از توانایی‌هایش صحبت می‌کند.»

به گزارش المسیره، الفرح سخنان کاتس را پوچ توصیف کرد و به شکست رژیم صهیونیستی در دستیابی به هیچ یک از اهداف نظامی خود در رابطه با حمایت یمن از غزه و افشای شکنندگی و تناقضات روایت آن در برابر جهانیان اشاره کرد.

الفرح عصر پنجشنبه در توییتی در پلتفرم X این پاسخ را داد و گفت: «به مدت دو سال تجاوز، شما نتوانسته‌اید زندانیان خود را با زور از غزه محاصره شده آزاد کنید، با وجود اینکه تمام سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و غرب و حمایت مادی، نظامی، رسانه‌ای و سیاسی آنها را دارید. شما در یمن بزرگ حتی از شکستن اراده یا ارعاب آن ناتوان‌تر هستید.»

او ادامه داد: «ما مردمی هستیم که حق، اراده و قدرت داریم. ما گزینه‌های متعدد و طیف وسیعی از انتخاب‌ها داریم و صبور هستیم. ما به هیچ متجاوزی اجازه نمی‌دهیم تهدیدهای خود را به واقعیت تبدیل کند.»

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن تاکید کرد که یمن با هرگونه تجاوزی مقابله خواهد کرد و قاطعانه پاسخ خواهد داد و به هر کسی که خود را بالاتر از قانون می‌داند، درس عبرتی خواهد داد تا زمانی که محدودیت‌ها و حد و اندازه واقعی خود را درک کند.

پیشتر کاتس تهدید کرده بود که انصارالله یمن بها پرداخت خواهد کرد.

انتهای پیام