شناسهٔ خبر: 75586916 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

انتقال عملیات تخلیه کالا به بندر نگین موجب کاهش ترافیک بوشهر شد

برنا - گروه استان‌ها: فرماندار بوشهر گفت: انتقال عملیات تخلیه کالا از بندر بوشهر به مجتمع بندری نگین، ضمن افزایش بهره‌وری و سرعت عملیات بندری، موجب کاهش ترافیک درون‌شهری و تحقق یکی از مطالبات مهم شهروندان بوشهری شده است. برنا - گروه استان‌ها: فرماندار بوشهر گفت: انتقال عملیات تخلیه کالا از بندر بوشهر به مجتمع بندری نگین، ضمن افزایش بهره‌وری و سرعت عملیات بندری، موجب کاهش ترافیک درون‌شهری و تحقق یکی از مطالبات مهم شهروندان بوشهری شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از بوشهر: محمد مظفری در جریان بازدید از روند تخلیه محموله گندم در مجتمع بندری نگین اظهار کرد: توسعه این مجتمع از برنامه‌های راهبردی دولت چهاردهم در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد دریامحور است و پهلوگیری نخستین کشتی فله‌بر حامل بیش از ۳۰ هزار تن گندم، آغاز مرحله‌ای تازه از فعالیت‌های عملیاتی در بندر بوشهر به شمار می‌رود.

 

وی افزود: ثبت سفارش و واردات کالاهای اساسی کشور با برنامه‌ریزی دقیق و مبتنی بر نیازسنجی ملی انجام می‌شود و این اقدام نشان‌دهنده اهتمام دولت در تأمین به‌موقع مایحتاج عمومی است.

فرماندار بوشهر با بیان اینکه کشتی پهلوگرفته در جزیره نگین بزرگ‌ترین شناور فله‌بر در این مجتمع است، تصریح کرد: این رویداد ظرفیت بالای بندر بوشهر در پذیرش و تخلیه محموله‌های حجیم را نمایان می‌سازد.

 

مظفری ادامه داد: بندر بوشهر از بنادر چندمنظوره و راهبردی کشور به شمار می‌رود و توانایی ارائه خدمات به انواع محموله‌های فله، کانتینری و تجاری را دارد؛ زیرساخت‌های موجود نیز پاسخگوی نیاز فعالان اقتصادی در سطح ملی و منطقه‌ای است.

 

وی توسعه مجتمع بندری نگین را از اولویت‌های اصلی دولت در مسیر تحقق اقتصاد دریامحور دانست و افزود: با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده از سوی دولت و بخش خصوصی، زیرساخت‌های اولیه این مجتمع فراهم شده و فعالیت‌های عملیاتی آن به‌صورت رسمی آغاز شده است.

فرماندار بوشهر در پایان گفت: تکمیل زیرساخت‌هایی از جمله تأمین برق و بهسازی مسیرهای دسترسی در دستور کار قرار دارد و با بهره‌برداری کامل از این طرح‌ها، ظرفیت مجتمع بندری نگین در تخلیه و بارگیری کالاها بیش از پیش افزایش خواهد یافت.