شناسهٔ خبر: 75583571 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

هدف‌گذاری دولت برای رشد سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به رویکرد دولت در سال ۱۴۰۴، از اولویت جذب سرمایه‌گذاری برای رونق تولید خبر داد و گفت: مناطق آزاد می‌توانند پیشران توسعه اقتصادی در کشور باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی مدنی زاده شامگاه روز گذشته_ چهارشنبه هفتم آبان_ در آئین افتتاح پنج طرح فرودگاهی در کیش در مصاحبه با خبرنگاران گفت: تمام تلاش وزارت اقتصاد در سال ۱۴۰۴ به عنوان سال «سرمایه گذاری برای تولید» بحث جذب سرمایه‌گذاری است تا بتوانیم برای چند سال آینده، افق روشنی را برای همه ملت ایران در مناطق مختلف کشور رقم بزنیم.

وی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری درباره اقتصاد دریامحور افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی در تلاش است تا بر این اساس تحولی در منطقه ساحلی جنوب کشور از جمله کل منطقه مکران و چابهار و نیز خود کیش که منطقه آزاد محسوب می‌شوند، ایجاد کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: در جزیره کیش، نخستین هدف مد نظر دولت این است که این جزیره را تبدیل به نخستین هاب هوایی کشور بکند و در ادامه اینجا تبدیل به مرکز اقتصاد دیجیتال و نخستین منطقه آزاد نمونه در این زمینه بشود.

وی اظهار کرد: نخستین چیزی که طی این سفر به‌دنبال آن هستیم، این است که ببینیم دغدغه مردم و فعالان اقتصادی در جزیره کیش چیست و آن‌ها چه مشکلاتی دارند و برای حل آنچه موانعی وجود دارد.

مدنی‌زاده با اشاره به افتتاح چندین طرح فرودگاهی در کیش به ارزش ۱۵ هزار میلیارد ریال گفت: مسئولان محلی برای اجرا و تکمیل این طرح‌ها طی سالیان گذشته زحمت زیادی کشیده‌اند و این طرح‌های افتتاح شده حاصل مجموعه تلاش و اقدامات اجرایی چندین ساله همکاران در منطقه آزاد کیش به ارزش ۱۸۰ هزار میلیارد ریال است.

وی ابراز امیدواری کرد که با سرمایه‌گذاری انجام شده دولت و بخش خصوصی و افتتاح طرح‌های زیربنایی، مشکلات ساکنان، گردشگران و فعالان اقتصادی جزیره کیش به حداقل برسد.

شامگاه چهارشنبه در نخستین دقایق ورود سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به جزیره کیش، پنج طرح فرودگاه بین‌المللی کیش با مجموع سرمایه‌گذاری ۱۵ هزار میلیارد ریالی طی آئینی افتتاح شد.

در این آئین، باند جنوبی، ساختمان برج مراقبت و تکنیکال بلاک، روشنایی باند با هزار و ۴۶۰ چراغ، سامانه ناوبری هوایی دی. وی. او. آر و سامانه ناوبری فرودگاهی آی. ال. اس کت ۲ به بهره‌برداری رسید.

وزیر امور اقتصادی و دارایی سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش را که امکان ثبت‌نام برای متقاضیان بومی بدون مسکن جزیره کیش، فراهم می‌کند، رونمایی کرد.

در سفر سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، دبیر شورای عالی مناطق آزاد، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور او را همراهی می‌کنند. وزیر اقتصاد امروز هم ضمن افتتاح و کلنگ‌زنی چند طرح اقتصادی و زیربنایی، از طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری جزیره کیش بازدید خواهد کرد.

برگزاری نشست‌های تخصصی با فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و مدیران منطقه آزاد کیش از دیگر برنامه‌های سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به کیش اعلام شده است و طی این سفر، در چارچوب برنامه‌های میدانی دولت، بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و توسعه‌ای مناطق آزاد و حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام می‌شود.