شناسهٔ خبر: 75582868 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

بهره‌برداری از ۲ پله‌برقی جدید در ایستگاه میدان محمدیه برای تسهیل جابه‌جایی مسافران

۲ دستگاه پله‌برقی جدید در ایستگاه میدان محمدیه مترو تهران با هدف تسهیل جابه‌جایی مسافران بین سکوهای خطوط ۷ و ۱ به بهره‌برداری رسید. با نصب این تجهیزات، دسترسی مسافران میان دو خط سریع‌تر و آسان‌تر خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، نصب و راه‌اندازی این پله‌برقی‌ها در پی دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی مسافران و پیگیری‌های مستمر شرکت مترو انجام شد. این اقدام با تأکید دفتر شهردار تهران، بازدید مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران و همراهی شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه به نتیجه رسید.

با بهره‌برداری از این دو پله‌برقی، امکان جابه‌جایی آسان‌تر مسافران از سکوهای خط ۷ به خط ۱ فراهم شده است. همچنین تعداد پله‌برقی‌های فعال در خط ۷ مترو تهران به ۲۶۱ دستگاه و در مجموع خطوط مترو تهران و حومه به ۱۳۲۸ دستگاه افزایش یافت.

گفتنی است پیش از این نیز دو دستگاه پله‌برقی جدید در ایستگاه میرزای شیرازی از خط ۳ مترو تهران به بهره‌برداری رسیده بود.

انتهای پیام/