شناسهٔ خبر: 75576426 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اسبقیان: وزارت ورزش به دنبال رفع دغدغه‎‌های تیم ملی فوتبال است + فیلم

تهران- ایرنا- معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش از تلاش این وزارتخانه برای رفع دغدغه‌های تیم ملی فوتبال در راه جام‌جهانی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش چهارشنبه‌شب ایرنا، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش با اشاره به موفقیت‌های اخیر کاروان ورزش ایران در بازی‎‌های آسیایی جوانان در بحرین، گفت: این روزها علاوه بر نتایج درخشان، رفتار اخلاقمدارانه ورزشکاران کشورمان در رقابت‌های مختلف مثل همیشه نمود داشته است. این رفتار با ارزش است و مورد تمجید رهبر انقلاب هم قرار گرفت.

وی در ادامه با اشاره به رقابت‌های پیش‌روی ورزش ایران، تصریح کرد: رقابت‌های پاراآسیایی جوانان در امارات، المپیک ناشنوایان در توکیو را تا پایان سال در برنامه داریم. پس از آن هم آماده حضور در رقابت‌های ناگویا خواهیم شد. در این باره ۱۰۴ جلسه تخصصی با فدراسیون‌های مختلف تاکنون برگزار شده است.

اسبقیان درباره نشست وزیر ورزش با کادرفنی تیم ملی فوتبال گفت: جلسه تخصصی وزیر ورزش پس از بازگشت تیم ملی از بازی‌های تدارکاتی برای آماده‌سازی جام جهانی با کادر فنی و مسئولان فدراسیون، حاوی پیام است. پیام این جلسه این است که با توجه به اینکه مردم رشته فوتبال را دوست دارند، وزارت ورزش دغدغه‌ها را به صورت کامل پگیری می‌کند. اگر مشکلاتی که در مسیر جام جهانی وجود دارد با درایت و جدیت حل شود.