شناسهٔ خبر: 75575964 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

از پلاستیک تا نفت، شانس بی‌نظیر برای همکاری‌های بین‌المللی در نمایشگاه اصفهان

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان گفت: شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان میزبان چهارمین نمایشگاه تخصصی فناوری‌های نوین نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور ۳۲ شرکت داخلی و پانزدهمین نمایشگاه تخصصی اصفهان‌پلاست با متراژ مفید ۳۱۰۰ مترمربع خواهد بود.

صاحب‌خبر -

احمدرضا طحانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان از هشتم تا یازدهم آبان جاری در شهر نمایشگاهی اصفهان، میزبان چهارمین نمایشگاه تخصصی فناوری‌های نوین نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی خواهد بود، این نمایشگاه با متراژ مفید ۱۵۰۰ مترمربع و حضور ۳۲ شرکت داخلی، فرصت کم‌نظیری برای فعالان صنعت انرژی فراهم می‌آورد تا با جدیدترین فناوری‌های بالادستی، میان‌دستی و پایین‌دستی، انرژی‌های تجدیدپذیر و جایگزین، فناوری‌های دیجیتال و هوشمندسازی، خدمات مهندسی و مشاوره‌ای، ایمنی و محیط‌زیست و همچنین آموزش و پژوهش آشنا شوند.

وی افزود: یکی از نکات برجسته این دوره، حضور شرکت‌های اصفهانی برای نخستین‌بار در کنار ۶۰ درصد شرکت‌های غیر اصفهانی است؛ امری که نشان‌دهنده گسترش همکاری‌ها و نفوذ ملی این نمایشگاه به‌شمار می‌رود و از برندهای شاخص حاضر در این رویداد می‌توان به نفت سپاهان، انجمن تولیدکنندگان تجهیزات نفتی اصفهان، صنایع هفتم تیر و انجمن تولیدکنندگان تجهیزات نفتی تهران اشاره کرد.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان با اشاره به پانزدهمین نمایشگاه تخصصی اصفهان پلاست تصریح کرد: هم‌زمان با این رویداد، پانزدهمین نمایشگاه تخصصی اصفهان‌پلاست نیز با متراژ مفید ۳۱۰۰ مترمربع برگزار می‌شود؛ در این نمایشگاه، ۶۰ شرکت از استان‌های تهران، فارس، اصفهان، البرز، قزوین، قم و یزد حضور دارند.

طحانیان بیان کرد: این رویداد با محوریت ماشین‌آلات تزریق، قالب‌گیری و خردکن، چاپ و میکسر، محصولات لاستیکی صنعتی، انواع آلیاژهای پلیمری، پلی‌استایرن، اتیلن و پلی‌اتیلن، مستربچ، محصولات یک‌بار مصرف و ابزارآلات کنترل فرآیند، دما و فشار، پودر و گرانول، بستری مناسب برای توسعه همکاری‌های صنعتی و تجاری فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: شش برندهای مطرحی نیز در این دوره حضور خواهند داشت و با وجود تغییر تاریخ برگزاری و کاهش متراژ مفید نسبت به سال‌های گذشته به‌دلیل شرایط ویژه کشور، این دوره همچنان با اجرای برنامه‌های جانبی و آموزشی از جمله آشنایی با برات الکترونیک به‌عنوان ابزار جدید تأمین مالی و اعتباری تولید و ارائه مباحث علمی درباره معیارهای نوین در طراحی و ساخت آلیاژهای پلیمری، تلاش دارد سطح دانش و تعاملات حرفه‌ای صنعتگران را ارتقا دهد و به حکمرانی سازمانی و علمی در این حوزه کمک کند.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان عنوان کرد: دو هیئت تجاری از کشور عراق و بازرگانانی از اتاق بازرگانی بصره و ناصریه به‌عنوان مهمانان ویژه، از این نمایشگاه‌ها بازدید خواهند کرد تا افق‌های جدید همکاری‌های بین‌المللی گشوده شود.

وی با اشاره به زمان بازدید از نمایشگاه تاکید کرد: بازدیدکنندگان می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ از این رویدادها بازدید کنند و از نزدیک با ظرفیت‌ها و نوآوری‌های صنایع نفت، گاز، پالایش، پتروشیمی و پلاستیک آشنا شده و شبکه‌های تجاری گسترده‌ای ایجاد کنند.