شناسهٔ خبر: 75572029 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وزیر جهاد کشاورزی:

شیرخام نرخ مصوب دارد/ در جریان قیمت توافقی نیستم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: شیرخام قیمت مصوب دارد اما اینکه توافقی در بین خود واحدها صورت می‌گیرد و اعلام نمی‌شود، ما در جریان نیستیم اما شیرخام قیمت مصوب دارد و اعلام شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا نوری قزلجه امروز_ چهارشنبه هفتم آبان_ در حاشیه هیئت دولت درباره وضعیت تأمین و توزیع نهاده‌های دامی اظهار کرد: دامداران و مرغداران ما طی دو تا ۳ هفته گذشته در مضیغه بودند از نظر ورود نهاده‌های دامی به کشور و ارسال اون به واحدهای تولیدی به دلیل مشکلات اداری که در تأمین ارز بود.

وی افزود: در هفته گذشته با تاکید و دستور آقای رئیس جمهور و همکاری‌های بین دستگاهی که صورت گرفت از پریروز هم تزریق ارز اتفاق افتاد و بلافاصله هم حمل نهاده‌ها به واحدهای تولیدی شروع شد.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌هایی که صورت گرفته بود نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی به مقدار زیاد در مبادی ورودی کشور در بنادر موجود بودند و به محض اینکه ارز آن‌ها پرداخت شد، به فاصله چند ساعت حمل کالا هم به واحدهای تولیدی شروع شد.

معایب سامانه بازارگاه چیز جدیدی نیست

نوری قزلجه درباره معایب سامانه بازارگاه افزود: معایب سامانه بازارگاه چیز جدیدی نیست از زمان تأسیس این مشکلات و این فرایندهایی در اون تعریف شده بود که بخصوص در زمان کمبود کالا بیشتر بروز پیدا می‌کند، اصلاحات در آن‌ها از قبل شروع شده بود و همچنان ادامه دارد و ظرف ماه‌های آتی به‌طورکامل اصلاح می‌شود.

در جریان پرونده‌های ترک فعل مدیران جهاد کشاورزی در قوه قضائیه نیستم

وی درباره اینکه گفته شده قوه قضائیه برای چندتن از مدیران جهاد کشاورزی به خاطر ترک فعل در موضوع نهادها تشکیل پرونده قضائی داده است، گفت: به طور حتم رسیدگی می‌شود، من در جریان نیستم اما اگه جایی کسی ترک فعلی داشته باشد باید پاسخگو باشد. هنوز به ما چیزی ابلاغ نشده و چیزی هم درخواست نشده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر در مورد نهاده‌های دامی منظورتان است برای اینکه روشن شود اگر ما ثبت سفارشات را انجام نمی‌دادیم تدارکات لازم و برنامه‌ریزی لازم را از اسفند گذشته نداشتیم و اکنون کالا در مبادی ورودی کشور نبود به طور قطع ما مرتکب به ترک فعل می‌شدیم.

غلامرضا نوری تصریح کرد: قاضی باید تشخیص بدهد؛ من کاری ندارم اما ما آنچه که وظیفه مان بود، انجام دادیم و می‌گوئیم ارز بدهید که ظرف دو تا ۳ ساعت کالا به واحد مصرف کننده ارسال شود اگر الان می‌گفتیم ارز بدهید کالا بیاوریم، تا ۳ ماه بعد مشکل پیش می‌آمد.

وی گفت: به نظر من مجموعه همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌ریزی و تمهیدات لازم را انجام دادند و اگر وقفه‌ای در پرداخت ارز اتفاق نمی‌افتاد، حتی این مشکل هم پیش نمی‌آمد و اکنون ارز در حال تأمین است.