شناسهٔ خبر: 75570236 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

وزیر بهداشت: تحریم‌ها در حوزه دارو اثر دارد اما فعلا وضع‌ از گذشته بهتر است / معوقات پرستاری به طور متوسط ۱۲ ماه عقب بوده که این الان به ۶ ماه رسیده

وزیر بهداشت گفت: از لحاظ تامین ارز و تامین هزینه‌ها چه در داروهای تولید داخل و چه واردات فعلاً وضع ما از گذشته بهتر است.

صاحب‌خبر -
وزیر بهداشت گفت: از لحاظ تامین ارز و تامین هزینه‌ها چه در داروهای تولید داخل و چه واردات فعلاً وضع ما از گذشته بهتر است.
 
 محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بیماری‌های خاص کاری که انجام می‌دهیم این است که کمیسیون بررسی دارو مرتب تشکیل می‌شود تا داروهایی که نیاز است تصویب شود و در لیست دارویی ما قرار گیرد که آن‌ها را تامین می‌کنیم.
 
وی یادآور شد: از لحاظ تامین ارز و تامین هزینه‌ها چه در داروهای تولید داخل و چه واردات فعلاً وضع ما از گذشته بهتر است.
 
وزیر بهداشت افزود: قطعا تحریم‌ها اثر می‌گذارد و مخصوصاً در مبادلات ارزی ما مشکلاتی ایجاد می‌کند اما الان در مجموع شرایط ما از یکسال قبل بهتر است.
 
او بیان کرد:  اضافه کار پرستاران دو و نیم برابر شده و تعرفه پرستاری در سالی که گذشت حدود ۴۰ درصد افزایش پیدا کرد.
 
وی افزود: سال گذشته ۲۷۰۰۰ استخدام در وزارت بهداشت داشتیم که حدود ۵۰ درصد آن مربوط به پرستاران بوده است. معوقات پرستاری به طور متوسط ۱۲ ماه عقب بوده که این الان به ۶ ماه رسیده است.