شناسهٔ خبر: 75568024 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اعزام هشت‌هزار دانش‌آموز بوشهری به سرزمین‌های نور

بوشهر- ایرنا- مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان بوشهر گفت: هشت‌هزار دانش‌آموز این استان در قالب اردوی راهیان نور دانش‌آموزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حسین معینی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اعزام دانش‌آموزان در دو مرحله انجام می‌شود که نخست دختران و در مرحله دوم،پسران به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس سفر خواهند کرد.

وی هدف از اجرای این اردوها را تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی و آشنایی نسل نوجوان با فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد.

معینی افزود: اردوی راهیان نور بستری مؤثر برای انتقال مفاهیم دفاع مقدس به دانش‌آموزان است تا از نزدیک با مجاهدت‌ها و رشادت‌های رزمندگان اسلام آشنا شوند.

مسئول بسیج دانش‌آموزی استان بوشهر با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و معرفتی این اردوها گفت: بازدید از یادمان‌های شهدا، روایتگری، و برگزاری رزمایش فرهنگی و بصیرتی از جمله برنامه‌های محوری در این دوره از اعزام‌هاست.

معینی بیان کرد: شهید طالب ابراهیمی به عنوان شهید شاخص دانش‌آموزی کشور از استان بوشهر انتخاب شده‌است.

وی از دانش‌آموزان بسیجی شهرستان دیر بود که با روحیه‌ای سرشار از ایمان و اخلاص در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل حضور یافت و به فیض شهادت نائل آمد.

معینی افزود: تبیین سیره و سبک زندگی این شهید والامقام در برنامه‌های فرهنگی اردوی راهیان نور الهام‌بخش دانش‌آموزان خواهد بود.

مسئول بسیج دانش‌آموزی استان بوشهر با اشاره به جنگ دوازده‌روزه رژیم صهیونیستی علیه کشور گفت: در این نبرد، تعدادی از دانش‌آموزان مظلومانه به فیض شهادت نائل آمدند و یاد و نام این شهیدان نوجوان، مایه افتخار ملت ایران است.

معینی ادامه داد: در برنامه‌های فرهنگی راهیان نور امسال، راویان دفاع مقدس به روایت ایثار و رشادت‌های نسل جدید انقلاب خواهند پرداخت.

وی عنوان کرد: اعزام دانش‌آموزان به سرزمین‌های نور با همکاری سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر، آموزش‌وپرورش و سایر نهادهای مرتبط انجام می‌شود تا زمینه‌ای برای تقویت روحیه انقلابی و هویت دینی دانش‌آموزان فراهم گردد.