شناسهٔ خبر: 75566297 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

ماجدی: ورزشگاه شیرودی پیش‌نیاز قبرستان شده است!

ماجدی: ورزشگاه شیرودی پیش‌نیاز قبرستان شده است!

رئیس هیئت فوتبال استان تهران با انتقاد از وضعیتی که ورزشگاه پیر تهران به آن گرفتار شده است گفت: متاسفانه ورزشگاه شهید شیرودی به پیش نیاز قبرستان تبدیل شده است.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری مهر: میرشاد ماجدی که صبح امروز چهارشنبه در مراسم تشییع پیکر مرحوم اکبر کارگرجم مدافع سابق استقلال و تیم ملی فوتبال ایران شرکت کرده بود، ضمن تسلیت این ضایعه به انتقاد از وضعیت ورزشگاه شهید شیرودی پرداخت.

0

رئیس هیئت فوتبال استان تهران در این مورد گفت: متاسفانه ورزشگاه امجدیه فراموش کرده است که روزگاری همین موسپیدکرده ها به عنوان جوانان فوتبال کشور در آن بازی می کردند و افتخارآفرینی می کردند. حالا این ورزشگاه به پیش نیاز قبرستان تبدیل شده است.

وی ادامه داد: در حالی که این ورزشگاه باید محلی برای پویایی و نشاط جوانان و انجام بازیهای فوتبال باشد، به محلی برای برگزاری مراسم تشییع پیشکسوتان و اهالی فوتبال تبدیل شده است. ای کاش این ورزشگاه دوباره احیا شود و فوتبال دوباره به آن برگردد.