شناسهٔ خبر: 75562820 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

شمارش معکوس برای برپایی جشنواره طلای سرخ رفسنجان

فرماندار رفسنجان گفت: سومین جشنواره زعفران راویز با هدف نمایش پویایی اجتماعی و توسعه اقتصادی منطقه کشکوئیه رفسنجان روزهای هشتم و نهم آبان برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

حسین رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای معرفی ظرفیت‌های محلی اظهار کرد: جشنواره زعفران راویز در سومین سال برگزاری توانسته توجهات را به سمت منطقه راویز کشکوئیه جلب کند.

وی با بیان اینکه توسعه کشت زعفران می‌تواند در رونق اقتصادی، اشتغال‌زایی و معرفی ظرفیت‌های کشاورزی رفسنجان مؤثر باشد، افزود: از برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی با محوریت تولید بومی حمایت می‌کنیم و امیدواریم این قبیل رویدادها که با هدف گردشگری کشاورزی نیز انجام می‌شود، تداوم داشته باشد.

فرماندار رفسنجان گفت: راویز نقش بسزایی در توسعه شهرستان رفسنجان دارد و این جشنواره می‌تواند بستری برای معرفی محصولات زعفران با برند منطقه‌ای ایجاد و توجه سرمایه‌گذاران و گردشگران را به این ظرفیت جلب کند.

وی از اجرای برنامه‌های جنبی شامل برگزاری بازارچه محصولات بومی و نمایشگاه صنایع‌دستی خبر داد و تصریح کرد: هدف از برپایی رویدادها، ایجاد مسیر ارتباطی میان تولیدکنندگان، گردشگران و فعالان فرهنگی است تا از محصولات بومی نیز حمایت شود.

رضایی با اشاره به اینکه سومین جشنواره زعفران راویز روزهای هشتم و نهم آبان در منطقه راویز کشکوئیه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اقتصاد تک محصولی شهرستان و از طرفی کم آبی در منطقه در حوزه کشاورزی می‌توان محصولاتی مانند زعفران و گل محمدی که نیاز آبی کمی دارند، تولید کرد.