شناسهٔ خبر: 75558309 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بازی‌های آسیایی جوانان| امیری: خوشحالم پیروز میدان شدم/ فرجی: امیدوارم در بحرین صاحب مدال شوم

بازیکن تیم ملی جوانان تنیس روی میز ایران گفت: قاره آسیا بالاترین سطح را در تنیس روی میز دارد و رقابت سخت است، امیدوارم بتوانم برای کشورم مدال کسب کنم.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

مبین امیری، بازیکن تنیس روی میزی ایران پس از پیروزی برابر حریف هندی در بازی‌های آسیایی جوانان آسیا اظهار داشت: از این برد خوشحالم. در این دیدار توانستم در مقابل حریف هندی پیروز شوم و فردا در مرحله یک هشتم‌نهایی باید به مصاف نماینده چین که بازیکن سرسختی نیز هست بروم

وی درباره پیروزی نزدیک در مقابل حریف هندی افزود: دو گیم اول را پیروز شدم، اما گیم سوم و چهارم را به حریفم واگذار کردم که خداراشکر نهایتا در گیم پنجم توانستم پیروز مسابقه شوم.

بنیامین فرجی: لطفا مرا دعا کنید

بنیامین فرجی بازیکن تیم ملی جوانان تنیس روی میز ایران پس پیروزی در مرحله یک شانزدهم نهایی بازی‌های آسیایی جوانان بحرین گفت: دیروز با شکست حریفانم توانستم از مرحله گروهی بعنوان نفر اول به مرحله حذفی صعود کنم، امروز نیز در مرحله حذفی حریف فیلیپینی را با نتیجه ۳ بر صفر شکست دادم و در ادامه این بازی‌ها باید فردا به مصاف حریفی از هنگ‌کنگ بروم و امیدوار هستم در این دیدار نیز پیروز شوم، لطفا مرا دعا کنید.

وی درباره سطح برگزاری مسابقات گفت: قاره آسیا بالاترین سطح را در تنیس روی میز دارد، کشور‌هایی مثل چین، ژاپن، کره و … در این رشته بسیار قوی هستند و رقابت سخت است، امیدوارم بتوانم برای کشورم مدال کسب کنم.

انتهای پیام/