شناسهٔ خبر: 75556076 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

پیش‌بینی برداشت ۲۵ هزار تن زیتون در قطب زیتون کشور / طارم آم... -

اقتصاد ایران: ایسنا/زنجان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم از پیش‌بینی برداشت حدود ۲۵ هزار تن زیتون از باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت بخش عمده محصول امسال به‌صورت کنسروی عرضه خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، در سه‌شنبه 6 آبان منوچهر یارمحمدی اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲۵ هزار تن زیتون از باغ‌های این شهرستان برداشت و روانه بازار شود.

وی با اشاره به اینکه از این میزان، ۳۰ درصد زیتون برای تولید روغن و ۷۰ درصد برای تهیه کنسرو مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: امسال با توجه به «سال نیاور» بودن درختان زیتون و کاهش طبیعی باردهی، بخش عمده محصول به صورت کنسروی برداشت می‌شود.

یارمحمدی با بیان اینکه طارم به واسطه وجود مراکز مجهز فرآوری و روغن‌کشی، به‌عنوان قطب فرآوری زیتون کشور شناخته می‌شود، گفت: در این شهرستان ارقام مختلف زیتون شامل زرد زیتون، روغنی، شنگه، ماری و گلوله زیتون کشت می‌شود که رقم زرد زیتون بیشترین سطح زیر کشت را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیش از ۳۰ درصد از محصول امسال در حال تبدیل شدن به روغن زیتون است، پیش‌بینی می‌شود بالغ بر ۱۰۰۰ تن روغن زیتون در ۳۲ واحد فعال روغن‌کشی این شهرستان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی شود.

انتهای پیام

برچسب‌ها: