شناسهٔ خبر: 75555608 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

عضو شورای شهر: گرمخانه ارومیه ۹۳ درصد پیشرفت دارد/ احتمال خلع ید پیمانکار

ارومیه- ایرنا- عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به پیشرفت ۹۳ درصدی فیزیکی گرمخانه این شهر، گفت: به دلیل توجه نکردن پیمانکار به ادامه اجرای پروژه، احتمال خلع ید وجود دارد.

صاحب‌خبر -

احد یوسفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در نظر داریم که این گرمخانه را امسال به بهره‌برداری برسانیم و کار زیادی نیز باقی نمانده است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه بیان کرد: در صورت خلع ید پیمانکار،‌شهرداری اقدامات لازم را برای تکمیل طرح انجام می دهد.

وی درباره مرحله تجهیز گرمخانه گفت: پس از اتمام بخش‌های ساختمانی، نوبت به تجهیز می‌رسد که با همکاری نهادهای مسئول می‌توان در مدت کوتاهی انجام داد.

یوسفی بر لزوم تجهیز بخش‌های مختلف گرمخانه تأکید کرد و افزود: تجهیز آشپزخانه، محل استراحت و سایر بخش‌ها با همراهی دستگاه‌های ذیربط انجام می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه ادامه داد: البته باید نهادهای مسوول،‌ افرادی را نیز برای اجرای ماموریت های این گرمخانه در اختیار قرار دهند تا زمینه راه اندازی آن فراهم شود.

وی با یادآوری اینکه گرمخانه محل استراحت معتادان متجاهر نیست و آن‌ها باید در کمپ‌های ترک اعتیاد حضور داشته باشند، تصریح کرد: هدف ما این است که این گرمخانه در سریع‌ترین زمان ممکن برای افرادی که سرپناه ندارند آماده شود.