شناسهٔ خبر: 75554596 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: طبنا | لینک خبر

فرماندار رشت :

تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات، چالشی جدی برای حوزه سلامت گیلان

فرماندار رشت با اشاره به نقش حیاتی بیمه‌ها در تأمین امنیت روانی و اجتماعی جامعه، خواستار بازنگری در نظام بیمه‌ای کشور شد و گفت: تأخیر در پرداخت مطالبات مراکز درمانی و رقابت ناسالم شرکت‌های بیمه، از مهم‌ترین چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری نهادهای مسئول برطرف شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان: فرماندار شهرستان رشت با تأکید بر لزوم بازنگری در ساختار بیمه‌ای کشور گفت: نظام بیمه باید به‌گونه‌ای بازطراحی شود که مردم در هنگام نیاز به خدمات درمانی، دغدغه‌ای از بابت هزینه‌ها و کیفیت خدمات نداشته باشند.

سید اسماعیل میرغضنفری در نشست با رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان رشت که به مناسبت هفته بیمه سلامت برگزار شد، با اشاره به اهمیت بیمه‌ها در تقویت امنیت روانی و اجتماعی مردم اظهار کرد: در کشورهای پیشرفته، بیمه‌شدگان با اطمینان از پشتیبانی بیمه، بدون نگرانی از هزینه‌های درمان به مراکز خدماتی مراجعه می‌کنند، اما در کشور ما همچنان بیمه‌بودن به معنای آرامش کامل بیماران نیست و همین مسئله ضرورت بازنگری در نظام بیمه‌ای را دوچندان می‌کند.

وی تأخیر در پرداخت مطالبات مراکز درمانی را از چالش‌های جدی حوزه سلامت دانست و افزود: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان گیلان مطالبات انباشته‌ای از بیمه‌ها دارند که این مسئله موجب اختلال در پرداخت حقوق و کارکرد کادر درمان شده است. حل این مشکل نیازمند هماهنگی و تعامل مؤثر میان بیمه‌ها، دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه‌های مرتبط است.

فرماندار رشت با بیان اینکه تعادل میان هزینه‌های بیمه و سطح خدمات باید به‌دقت رعایت شود، تصریح کرد: رقابت ناسالم برخی شرکت‌های بیمه در ارائه نرخ‌های پایین موجب افت کیفیت خدمات و نارضایتی بیمه‌گذاران شده است. نظارت مؤثر و هدفمند می‌تواند مانع از این روند شود و کیفیت خدمات بیمه‌ای را متناسب با نیاز واقعی مردم ارتقا دهد.

میرغضنفری در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه بیمه سلامت شهرستان، خاطرنشان کرد: بیمه سلامت با حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و بیماران خاص نقش مهمی در تحقق عدالت اجتماعی دارد و با برنامه‌ریزی دقیق و هم‌افزایی میان نهادهای ذی‌ربط می‌توان رضایت عمومی در حوزه سلامت را افزایش داد.