شناسهٔ خبر: 75553078 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان خبر داد

اختصاص ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار تازه برای طرح‌های زیربنایی و عمرانی در منطقه سیستان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان از اختصاص ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار جدید از محل اعتبارات در اختیار نمایندگان مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی به اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی این منطقه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، امین عدیلی از اختصاص ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار جدید از محل اعتبارات در اختیار نمایندگان مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی به اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی این منطقه خبر داد.

وی با بیان اینکه توسعه متوازن سیستان، ضرورتی حیاتی در مسیر احیای شمال استان است، افزود: این اعتبارات با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و با هدف اجرای طرح‌های هادی، عمران روستایی و سامان‌دهی محلات حاشیه شهر زابل اختصاص پیدا کرده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان سیستان و بلوچستان گفت: در شرایطی که منطقه سیستان سال‌ها با رکود کشاورزی و صنعت، بحران آب و چالش‌های زیست‌محیطی روبه‌رو بوده است، اجرای طرح‌های زیرساختی بنیاد مسکن می‌تواند زمینه‌ساز رونق اقتصادی، تثبیت جمعیت و بهبود شرایط زیست و معیشت مردم باشد، بنیاد مسکن با تمام توان در مسیر توسعه پایدار و عدالت‌محور این دیار گام برمی‌دارد.

عدیلی تصریح کرد: میزان کل اعتبارات اختصاص‌پیدا کرده از سوی نمایندگان مردم استان به طرح‌های زیربنایی و عمرانی بنیاد مسکن در تمام نقاط سیستان و بلوچستان تاکنون به بیش از ۲۶۳ میلیارد تومان رسیده است، رقمی که این استان را در جایگاه نخست کشور از نظر میزان حمایت نمایندگان مجلس از طرح‌های بنیاد مسکن قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، تاکنون ۵۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی سال ۱۴۰۴ برای اجرای پروژه‌های عمرانی بنیاد مسکن در استان تخصیص پیدا کرده است و بر پایه توافقات اخیر میان بنیاد مسکن استان و نمایندگان سیستان، مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان دیگر نیز از محل اعتبارات نمایندگان در اختیار بنیاد قرار می‌گیرد تا طرح‌های اولویت‌دار با سرعت و کیفیت مطلوب به سرانجام برسند.