شناسهٔ خبر: 75549035 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در جمع نیرو‌های نظامی آمریکا در ژاپن؛

گزافه گویی و صلح قاپی به سبک ترامپ: در ۸ ماه ۸ جنگ را به پایان رساندم! / ایران در آستانه دسترسی به سلاح هسته‌ای بود + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به عملکرد خود در حوزه سیاست خارجی گفت: در ۸ ماه ۸ جنگ را به پایان رساندم و اگر به فردو حمله نمی‌کردیم، ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا می‌کرد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جمع نیرو‌های نظامی آمریکایی مستقر در ژاپن گفت: یک سال پیش یک کشور فلج مرده بودیم، اما الان شگفت‌انگیزیم.

وی افزود: داریم کشتی‌هایی را تولید می‌کنیم و تویوتا در آمریکا کارخانه راه می‌اندازد.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3108184" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1323752/3108184?width=600&height=400"></script></div>

ترامپ با اشاره به سیاست‌های مهاجرتی دولت خود گفت: مهاجر‌های قاتل و زندانی به آمریکا آمدند، آنها را بیرون می‌کنیم. باید تهاجم‌ها در مرز‌های جنوبی را متوقف کنیم.

وی ادامه داد: ما با تعرفه‌ها جنگ‌ها را متوقف کردیم. یک سال پیش افرادی بودند که هیچ درکی از امنیت ملی آمریکا نداشتند.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3108185" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1323752/3108185?width=600&height=400"></script></div>

ترامپ همچنین گفت: اگر یک رسانه منصف داشته باشیم، می‌توانم بگویم که ۲۰۰ هزار نفر وارد کشور شدند و جان باختند. مهاجر‌ها قاچاقچی و زندانی و قاتل بودند و افراد بدی بودند. مهاجر‌ها به پایتخت نفوذ کرده بودند. اکنون پایتخت امن است و می‌توانیم دخترهایمان را به مرکز شهر بفرستیم.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه سخنان خود اظهار داشت: در ۸ ماه ۸ جنگ را به پایان رساندم و در تاریخ هیچ رئیس‌جمهوری این کار را نکرده است.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3108186" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1323752/3108186?width=600&height=400"></script></div>

وی مدعی شد: اگر به فردو حمله نمی‌کردیم، ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا می‌کرد. آمریکا دنبال برقراری صلح است.