شناسهٔ خبر: 75544922 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گفت‌وگو|

عالم دینی بورکینافاسویی: سکوت کشورها درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه تعجب‌برانگیز است

یک عالم دینی بورکینافاسویی سکوت برخی کشورها را در قبال جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه تعجب‌برانگیز توصیف کرده و گفت که کشورهای اسلامی باید در برابر این جنایت‌ها متحد شوند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

جنگ غزه طی ۲ سال جنایت‌های مداوم رژیم صهیونیستی به شهادت حدود ۷۰ هزار فلسطینی منجر شد که بسیاری از این شهیدان کودک بوده‌اند.

اجساد بسیاری از قربانیان همچنان در زیر آوار است، ده‌ها هزار نفر مجروح شده‌اند و بسیاری دیگر نیز به دلیل قحطی و سوءتغذیه با مرگ دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

بی‎عملی نهاد‌های بین‌المللی و سکوت کشور‌ها موجب بی‎کیفرمانی رژیم صهیونیستی و مصونیت آن از مجازات شده است.

در همین رابطه سیدی محمدی اویدراوگو، مسئول فرهنگی شورای عالی موسسه اهل بیت بورکینافاسو در گفت‌و‌گو با میزان به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه و لزوم برخورد کشور‌ها با این روند پرداخت.

اویدراوگو، ضمن توصیف وضعیت بحرانی نوار غزه، گفت: آنچه در غزه می‌گذرد بسیار رنج‌آور است.  

وی بیان کرد: شهروندان فلسطینی در این منطقه به‌طور دسته‌جمعی از بین می‌روند و به غذا و آب آشامیدنی دسترسی ندارند.

مسئول فرهنگی شورای عالی موسسه اهل بیت بورکینافاسو تاکید کرد: سکوت برخی کشور‌ها درباره جنایت‌های زشتی که در غزه روی داده است، تعجب‌برانگیر است

اویدراوگو، عنوان کرد: چگونه می‌توان در یک کشور اسلامی بود و درباره این جنایت‌ها که در غزه روی می‌دهد، ساکت بود؟  

وی با اشاره به اینکه حقوق بشر در حال حاضر به صورت یکجانبه رعایت می‌شود، تصریح کرد: برای حل این مشکلات که مربوط به حقوق بشر است، امت اسلامی باید متحد باشند و نباید ملت‌ها و علمای دینی در برابر این موضوع سکوت کنند.

مسئول فرهنگی شورای عالی موسسه اهل بیت بورکینافاسو با اشاره به اعزام ناوگان صمود به نوار غزه از طرف چندین کشور در جهان، افزود: اعزام ناوگان‌های آزادی به سمت غزه اقدامی شجاعانه بود.

اویدراوگو، ادامه داد: امت اسلامی و علمای دینی نقش مهمی در تبیین مسائل مربوط به موضوع غزه دارند.

وی بیان کرد: امروز در غزه جنایت‌هایی اتفاق افتاد و فردا ممکن است رژیم صهیونیستی در هر جایی دست به این جنایت‌ها بزند.

مسئول فرهنگی شورای عالی موسسه اهل بیت بورکینافاسو گفت: رژیم صهیونیستی به دنبال ضربه زدن به اسلام است و بنابراین مسلمانان باید در برابر این دشمن مشترک متحد باشند.

انتهای پیام/