شناسهٔ خبر: 75542546 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

شخص توهین‌کننده به استقلال در پرسپولیس پست گرفت!

شخص توهین‌کننده به استقلال در پرسپولیس پست گرفت!

علی بازگشا دبیر کمیته اطلاع‌رسانی باشگاه پرسپولیس شد.

صاحب‌خبر -

برترین‌ها: علی بازگشا دبیر کمیته اطلاع‌رسانی باشگاه پرسپولیس شد.

IMG_20251027_214912_607

با توجه به تغییر ساختار رسانه‌ای باشگاه و با هدف تحول در شیوه و کیفیت اطلاع‌رسانی، سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس در حکمی علی بازگشا را به عنوان دبیر کمیته اطلاع‌رسانی باشگاه پرسپولیس منصوب کرد.

بازگشا از فعالان باسابقه حوزه رسانه و روابط‌عمومی است و در سال‌های گذشته در بخش‌های مختلف رسانه‌ای فعالیت داشته است.

IMG_20251027_214937_391

نکته جالب اینکه او سال گذشته مدیر روابط عمومی زیباسازی شهرداری تهران بود و احتمالا باتوجه به روابط نزدیک با بانک شهر، از سوی مالک باشگاه پرسپولیس انتخاب شده است. با این حال پرسپولیس توضیحی در مورد کمیته جدید خود که با عنوان «اطلاع رسانی» آغاز به کار کرده، نداده اما به نظر می‌رسد چارت رسانه و روابط عمومی در باشگاه سرخپوش پایتخت با تغییراتی مواجه شده است.

در مورد علی بازگشا نکته جالب این است که جستجو پیرامون نام او و سوابق ورزشی، تنها به یک توییت ختم می‌شود که درباره دیدار استقلال - النصر و نصب یک بنر در سطح شهر بود، توییتی که در صفحه اکس او منتشر و با واکنش تند هواداران استقلال همراه شد و در نهایت به پاسخ متقابل علی تاجرنیا انجامید.

IMG_20251027_215158_143

او به نظر سوابق اجرایی روزنامه‌نگاری و روابط عمومی در عرصه ورزشی ندارد و حوزه فعالیتش محدود به سایر بخش‌ها بوده اما حالا به عنوان رئیس کمیته اطلاع رسانی باشگاه پرسپولیس منصوب شده که احتمالا چیزی مشابه سخنگو یا روابط عمومی خواهد بود.