شناسهٔ خبر: 75541973 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیر منطقه ۸ اصفهان خبر داد

ایمن‌سازی مسیر زیرین خیابان دوطبقه امام خمینی (ره) اصفهان

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: مسیر زیرین خیابان دوطبقه امام خمینی (ره) با اجرای عملیات عمرانی و استانداردسازی در دوره ششم مدیریت شهری، به مسیر امن اتوبوس‌های بی‌آرتی و خودروهای امدادی تبدیل شده است و نورپردازی آن نیز به‌عنوان پروژه‌ای شاخص انجام شد.

صاحب‌خبر -

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: خیابان امام خمینی (ره) به‌عنوان مهم‌ترین کریدور شمالی شهر اصفهان، حدفاصل میدان استقلال تا میدان جمهوری، به طول حدود ۱۱ کیلومتر امتداد دارد و از گذشته خیابان دوطبقه به‌عنوان نخستین خیابان دوطبقه کشور در آن شکل گرفته است.

وی افزود: در دوره ششم مدیریت شهری اصفهان اقدامات مؤثری برای بهبود سیمای شهری، روان‌سازی ترافیک و ارتقای ایمنی این محور انجام شد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها استفاده بهینه از فضای زیرین خیابان دوطبقه امام خمینی (ره) بود.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان ادامه داد: مسیر زیر پل آسفالت و به‌عنوان مسیر ویژه و ایمن برای اتوبوس‌های بی‌آرتی مورد استفاده قرار گرفت که گامی مؤثر در تسهیل حمل‌ونقل عمومی و کاهش ترافیک سطحی محسوب می‌شود.

محمدحسینی با اشاره به مزیت‌های این مسیر گفت: فضای زیرین پل علاوه بر تردد اتوبوس‌های بی‌آرتی، برای عبور خودروهای امدادرسان همچون اورژانس و آتش‌نشانی نیز قابل استفاده است و این اقدام نقش مهمی در کاهش زمان رسیدگی به حوادث ایفا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پیش از اجرای این طرح، مسیر زیرین پل به دلیل پارک خودروها و ورود و خروج ناایمن آن‌ها شاهد تصادفات متعدد بود، اما در حال حاضر با اجرای استانداردهای جدید، این مسیر ایمن و ساماندهی شده است.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان افزود: در کنار این اقدامات، رمپ شمالی-جنوبی خیابان امام خمینی (ره) نیز در همین دوره به بهره‌برداری رسید تا تردد خودروها با سهولت بیشتری انجام شود.

محمدحسینی درباره دلایل ترافیک این محور تصریح کرد: علت اصلی تراکم ترافیک در این محدوده تنها کمبود پارکینگ نیست، بلکه فعالیت مشاغل مزاحم از جمله نمایشگاه‌های فروش خودرو و تعمیرگاه‌ها نیز از عوامل مهم ایجاد ترافیک است که شهرداری در حال ساماندهی این صنوف است.

وی گفت: برای رفع این چالش، تعریض خیابان شهیدان کاظمی و امام خمینی (ره) در محدوده خیریه حضرت ابوالفضل (ع) انجام شد و با همکاری مالکان، چهار هزار مترمربع زمین برای احداث پارکینگ عمومی در حال آماده‌سازی است که امیدواریم تا یک ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان اظهار کرد: نورپردازی مسیر زیرین خیابان دوطبقه امام خمینی (ره) به‌عنوان یکی از پروژه‌های شاخص منطقه اجرا شد و جلوه‌ای زیبا و ایمن به این محور مهم شهری بخشیده است.