شناسهٔ خبر: 75540946 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار اصفهان: تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی در استان باید عملیاتی شود

اصفهان - ایرنا - استاندار اصفهان گفت: باید از همه ظرفیت‌های استان برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی در سفر مقام‌های خارجی به اصفهان استفاده کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، مهدی جمالی نژاد در جلسه شورای بین‌الملل استان گفت: در سفر مقام‌های خارجی به استان، هدفمان رسیدن به نتایج نهایی است و از امضای تفاهم‌نامه‌های بی‌نتیجه پرهیز می‌کنیم.

وی افزود: باید گفتمان درست روابط بین‌الملل را یاد بگیریم تا دیدارها با سران خارجی به نتیجه دلخواه برسد.

استاندار اصفهان ادامه داد: روابط خواهرخواندگی نباید فقط به دیدارهای نمایشی محدود شود، بلکه باید رویدادها را با تمرکز بیشتر بر اجرای این روابط برگزار کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت سفر مسوولان و افراد به خارج از کشور، اظهار کرد: این سفرها فرصت‌های زیادی ایجاد می‌کند و با آگاهی از آن‌ها می‌توانیم برخی امور را پیگیری و تعامل‌های خارجی را تقویت کنیم.

جمالی نژاد بر ارزیابی هزینه‌ها در رویدادها و نمایشگاه‌های بین‌المللی تأکید کرد و گفت: باید خروجی این رویدادها برای استان سنجیده شود و سازوکاری تعریف کنیم تا حضور نماینده‌هایمان در رویدادهای جهانی، بیشترین سود را برای اصفهان داشته باشد.

وی با اشاره به ظرفیت دانشگاه‌های استان در روابط بین‌الملل، افزود: روسای دانشگاه‌ها توانمندی بالایی دارند و دانشگاه‌ها ظرفیت فراوانی برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌های امضا شده هستند.

استاندار اصفهان درباره حضور تیم‌های تجاری بین‌المللی در اصفهان گفت: باید کانال ارتباطی پایدار با این تیم‌ها برقرار کنیم تا از راه تعامل‌های مداوم، نتایج خوبی در تجارت جهانی به دست آوریم.

جمالی نژاد در پایان بر تشکیل گروهی حرفه‌ای در استان برای برقراری ارتباط‌های بین‌المللی در زمینه‌های گوناگون تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، اصفهان با ۱۶ شهر جهان پیوند خواهرخواندگی دارد و تلاش زیادی برای تعامل بسیار زیادی با شهرهای مختلف دنیا در حوزه های اقتصادی، گردشگری و.... در دست اقدام دارد.