شناسهٔ خبر: 75535761 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نمایشگاه ایران ایتکس ۲۰۲۴؛ فرصتی برای پیوند صنعت، دانشگاه و فناوری

تهران- ایرنا- چهارمین نمایشگاه تخصصی «ایران ایتکس ۲۰۲۴» با هدف ارائه دستاوردها و نوآوری‌های کشور در حوزه فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، صنایع دفاعی و غذایی از امروز (دوشنبه ۵ آبان‌ماه) در دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -

محمدعلی روزی‌طلب، مدیر گروه ICT دانشگاه صنعتی شریف و دبیر برگزاری نمایشگاه ایران ایتکس، در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، گفت: این نمایشگاه با حضور ۶۰ شرکت فعال در حوزه‌های فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات، صنایع دفاعی و صنایع غذایی برگزار شده و فضایی برای نمایش آخرین فناوری‌ها و خدمات نوین کشور فراهم کرده است.

وی افزود: در این رویداد بیش از ۱۰۰ عنوان شغلی ارائه شده و بازدیدکنندگان می‌توانند رزومه خود را برای همکاری و اشتغال در شرکت‌های فناور ارائه دهند. علاوه بر آن، مجموعه‌ای از پنل‌ها و کارگاه‌های آموزشی تخصصی به صورت رایگان برای علاقه‌مندان برگزار می‌شود.

به گفته روزی‌طلب، نمایشگاه ایران ایتکس با هدف ایجاد بستر تعامل میان صنعت، دانشگاه و بخش خصوصی طراحی شده و تلاش دارد ضمن معرفی آخرین دستاوردهای فناورانه، مسیر توسعه همکاری‌های تحقیقاتی و تجاری را هموار سازد.

نمایشگاه «ایران ایتکس ۲۰۲۴» با همکاری دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته، گروه فناوری اطلاعات شریف (Sharif ICT Group) و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است.

روزی‌طلب با اشاره به جنبه اشتغال‌زایی این رویداد گفت: بخش کاریابی تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی از ویژگی‌های مهم این دوره است که به توسعه کسب‌وکارهای فناورانه و ایجاد ارتباطات تجاری B2B و B2C کمک می‌کند.

چهارمین دوره نمایشگاه ایران ایتکس از امروز تا چهارشنبه ۷ آبان‌ماه، از ساعت ۹ صبح تا ۶ عصر در سالن استاد جباری دانشگاه صنعتی شریف دایر است و بازدید برای عموم آزاد اعلام شده است.