به گزارش ایرنا، دکتر محمد شاه ویسی روز دوشنبه با اشاره به اینکه در مهرماه نیز ۲۲ واحد صنفی متخلف در شهرستان سنندج پلمب شد، اظهار کرد: حدود ۱۰۰ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت ضوابط و موازین بهداشتی و تهدید سلامت و امنیت غذایی شهروندان طی امسال به مراجع قضایی ارجاع شدهاند.
وی با تأکید بر اینکه سلامت و امنیت غذایی از خطوط قرمز مرکز بهداشت شهرستان سنندج است، افزود: برخورد قانونی با واحد متخلف به صورت مرحلهای انجام و در صورت تکرار، با جدیت برخورد خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت سنندج یادآور شد: آموزش، تذکر شفاهی و تذکر سامانهای در اولویت قرار دارد و پلمب و ارجاع قضایی به عنوان آخرین راه حل و اقدام قانونی در این فرآیند محسوب میشود.
شاه ویسی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون پنج هزار و ۵۰۰ مورد اخطاریه بهداشتی به واحدهای صنفی در شهر سنندج صادر شد.