شناسهٔ خبر: 75530078 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

«تولید پادکست از کتاب ایستگاه خیابان روزولت» مسابقه ملی دانشجویی می‌شود

تهران- ایرنا- مسابقه ملی دانشجویی «ایستگاه خیابان روزولت» با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و تقویت مهارت‌های رسانه‌ای در میان دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی، این مسابقه با محوریت کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» اثر محمد محبوبی طراحی شده است؛ کتابی که روایت دقیق و مستند واقعه تاریخی ۱۳ آبان ۱۳۵۸و تسخیر سفارت آمریکا را از دیدگاه دانشجویان پیرو خط امام (ره) بازگو می‌کند.

دانشجویان شرکت‌کننده پس از مطالعه کتاب، بخش‌هایی از اثر را انتخاب کرده و برداشت خود را در قالب پادکستی پنج‌دقیقه‌ای ارائه می‌کنند. ثبت‌نام و ارسال آثار از طریق سامانه رویتاب به نشانی https://www.roytab.ir/roosevelt انجام خواهد شد.

فراخوان مسابقه از ۷ آبان آغاز شده و مهلت ارسال آثار تا ۲۰ آبان ادامه دارد؛ نتایج نهایی نیز در ۳۰ آبان‌ماه اعلام می‌شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه مسابقات، به ۲۰ نفر از برگزیدگان مسابقه مبلغ ۷ میلیون تومان جایزه نقدی اهدا می‌شود. آثار منتخب نیز منتشر و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

این مسابقه با همکاری سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی و معاونت های فرهنگی واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور اجرا می‌شود.

شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز از حامیان اصلی این مسابقات خواهند بود.