شناسهٔ خبر: 75530000 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

به همت جمعی از استادان و پژوهشگران تاریخ؛

بررسی «اسناد اقتصادی در مطالعات تاریخی»

نشست علمی با عنوان «اسناد اقتصادی در مطالعات تاریخی» به همت جمعی از استادان و پژوهشگران تاریخ برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا نشست علمی با عنوان «اسناد اقتصادی در مطالعات تاریخی» به همت جمعی از استادان و پژوهشگران تاریخ برگزار می‌شود.

در این نشست، دکتر علی قیصری، استاد تاریخ دانشگاه سن‌دیه‌گو، و دکتر ماری بوشناری، پژوهشگر گروه تاریخ دانشگاه تورنتو، به بررسی جایگاه و اهمیت اسناد اقتصادی در پژوهش‌های تاریخی خواهند پرداخت. دبیری این نشست را دکتر علی ططری بر عهده دارد.

بررسی «اسناد اقتصادی در مطالعات تاریخی»

این برنامه روز سه‌شنبه ۶ آبان‌ماه، ساعت ۱۰ صبح در خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان دانشگاه و ابوریحان، ساختمان فروردین، طبقه هفتم، واحد ۲۸ برگزار می‌شود.

نشست یادشده با هدف تبیین نقش اسناد اقتصادی همچون قباله‌ها، دفاتر مالی، مکاتبات اداری و مالیات‌نامه‌ها در بازسازی تاریخ اجتماعی و اقتصادی ایران و جهان، و آشنایی پژوهشگران با روش‌های تحلیل این منابع تاریخی برگزار خواهد شد.