شناسهٔ خبر: 75521893 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

سرلشکر پاکپور: فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود

فرمانده کل سپاه پاسداران با صدور پیام تسلیت درگذشت مادر شهیدان گنجعلی، محمد و رمضان دیداری، نوشت: مادران شهدا با تربیت فرزندانی ایثارگر نشان دادند که فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود.

صاحب‌خبر -

گزارش خبرگزاری ایمنا، سرلشکر محمد پاکپور، فرمانده کل سپاه پاسداران با صدور پیامی ضمن تسلیت درگذشت مادر بزرگوار شهیدان والامقام گنجعلی، محمد و رمضان دیداری، تاکید کرد: مادران شهدا با تربیت فرزندانی ایثارگر و ولایی، نشان دادند که فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود، متن پیام به این شرح است:

《بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

خبر ارتحال حاجیه خانم صنم رمضانی بانوی صبور و فداکار، مادر بزرگوار شهیدان والامقام گنجعلی، محمد و رمضان دیداری موجب تأثر و تالم فراوان گردید.‌

بدون شک مادران شهدا همچون این بانو، اسوه‌های صبر و راویان جهاد تبیین هستند، مادرانی که صبر، استقامت و مقاومت خود را برگرفته از سیره حضرت فاطمه و حضرت زینب (س) می‌دانند و با پیروی از مکتب عاشورا، با شجاعت و پیروی از ولایت رهبر انقلاب اسلامی همواره مروج و علمدار خط سرخ شهیدان و اهداف و آرمان‌های والای آن‌ها بوده‌اند.

مادران شهدا، ستون اصلی گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بوده‌اند. آنان با تربیت فرزندانی ایثارگر و ولایی، نشان دادند که فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود.

اینجانب از درگاه خداوند متعال برای بستگان مکرم، صبر و اجر و برای آن بانوی مؤمنه رحمت واسعه، مغفرت بی‌پایان و علوّ درجات و همنشینی با حضرت صدیقه طاهره، فاطمه الزهرا (س) و فرزندان شهیدش را مسئلت دارم.

سرلشکر پاسدار محمد پاکپور

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی》

منبع: مهر