شناسهٔ خبر: 75520144 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

اخطار نهایی! به ما حمله کنید، پشیمان می‌شوید | این بار دیگر مماشات نمی‌کنیم!

. دیمیتری پسکوف ضمن تکرار هشدار پوتین، اعلام کرد هرگونه حمله به عمق خاک روسیه با پاسخی «سهمگین» و «کوبنده» مواجه خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری‌آنلاین، سخنگوی کرملین درباره حمله احتمالی اوکراین به عمق خاک روسیه هشدار جدی داد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، اعلام کرد که نیروهای مسلح روسیه در صورت حملات به عمق خاک این کشور، پاسخی قاطعانه خواهند داد.

پسکوف تاکید کرد: همان‌طور که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفته است، پاسخ ما کوبنده خواهد بود.

پوتین پنجشنبه هفته گذشته گفت که مسکو هرگز در برابر فشارهای آمریکا یا هیچ قدرت خارجی دیگری تسلیم نخواهد شد و هشدار داد که به هرگونه حمله نظامی به عمق خاک روسیه پاسخی «قاطع» خواهد داد.

رئیس جمهور امروز در جریان بازدید از یک مرکز فرماندهی ارتش روسیه اعلام کرد که مسکو با موفقیت موشک کروز بین قاره‌ای «بوروستنیک» را آزمایش کرده است؛ سلاحی با قابلیت هسته‌ای که به گفته مسکو می‌تواند از هر سیستم پدافندی عبور کند. پوتین تاکید کرده است که مسکو به سمت استقرار این سلاح پیش خواهد رفت.