شناسهٔ خبر: 75518663 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

همکاری وزارت علوم و پارک علم و فناوری فارس برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کشاورزی

شیراز - ایرنا - رئیس پارک علم و فناوری فارس از آغاز طرح ملی «نوآفرین صنعت‌ساز» با هدف توسعه نوآوری، ارتقای بهره‌وری و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه کشاورزی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش یکشنبه ایرنا، امین‌رضا ذوالقدر در این زمینه اظهار کرد: این طرح با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پارک علم و فناوری فارس، گامی مؤثر برای پیوند علم و صنعت و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان در بخش کشاورزی کشور است.

وی افزود: «نوآفرین صنعت‌ساز» به منظور حمایت از ایده‌های فناورانه، استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوپا در حوزه کشاورزی اجرایی شده و مسیر تجاری‌سازی ایده‌ها و تبدیل دانش به ثروت را برای آنان تسهیل می‌کند.

رئیس پارک علم و فناوری فارس خاطرنشان کرد: این طرح، زمینه حضور فعال‌تر بخش خصوصی و نخبگان علمی در عرصه تولید و فناوری را فراهم می‌آورد.

ذوالقدر ادامه داد: اجرای این طرح، موجب تقویت ارتباط میان دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و بخش صنعت کشاورزی شده و امکان بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در زمینه‌هایی مانند آبیاری هوشمند، کشت دقیق، مکانیزاسیون و بهینه‌سازی مصرف منابع را فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های فناور در قالب این طرح از حمایت‌های مالی، مشاوره‌ای، آموزشی و زیرساختی وزارت علوم برخوردار می‌شوند، تصریح کرد: این حمایت‌ها به آنان در توسعه و عرضه محصولات به بازار کمک خواهد کرد.

رئیس پارک علم و فناوری فارس ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را از دیگر دستاوردهای این طرح برشمرد و گفت: این امر به کاهش بیکاری در میان جوانان متخصص و افزایش توان تولید داخلی منجر می‌شود.

ذوالقدر یادآور شد: پارک علم و فناوری فارس نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی استان، زیرساخت‌های لازم برای حمایت از شرکت‌های فناور در این طرح را فراهم کرده است.

به گزارش ایرنا، مسئولان وزارت علوم نیز بر این باورند که طرح «نوآفرین صنعت‌ساز» می‌تواند به عنوان الگویی موفق در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و ارتقای جایگاه فناوری در بخش کشاورزی کشور مورد استفاده قرار گیرد.