به گزارش ایرنا ،" مجتبی عبداللهی " روز یکشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان البرز افزود: باید موجودی انبارها در بخشهایی همچون گوشت قرمز، مرغ، برنج، روغن و سایر اقلام پرمصرف بهطور مستمر رصد شود تا در صورت نیاز، با هماهنگی دستگاههای ذیربط نسبت به تامین بهموقع کالا اقدام شود.
استاندار البرز گفت: تامین کالاهای اساسی و پر بودن انبارهای این نوع کالاها از ارکان آرامش بازار است که باید دراین زمینه دقت نظر کافی را داشت .
وی همچنین بر لزوم نظارت مستمر و دقیق بر بازار کالاهای اساسی و کیفیت نان در استان البرز تاکید کرد و از آغاز به کار تیمهای ویژه نظارت بر بازار خبر داد.

استاندار البرز با اشاره به اهمیت تامین و توزیع بهموقع اقلام ضروری مردم، اظهار کرد: نظارت جدی بر عملکرد نانوایان در خصوص کیفیت، وزن و قیمت نان باید در اولویت دستگاههای نظارتی قرار گیرد و با واحدهایی که از ضوابط تخطی میکنند، برخورد قانونی انجام شود.
استان البرز دارای ۱۲۰ هزار واحد صنفی است که با جمعیتی بالغ بر بیش از سه میلیون نفر، یکی از استانهای پرمصرف کشور در حوزه کالاهای اساسی به شمار میرود و مدیریت و نظارت بر بازار در آن از اهمیت ویژهای برخوردار است.