شناسهٔ خبر: 75515590 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده تهران: خسارت‌ بانک آینده از اموال مالک بانک پرداخت شود/ انتقاد از سخنان حسن روحانی

تهران-ایرنا- نماینده مردم تهران در مجلس گفت: امیدوارم طبق قانون و آن چیزی که اعلام شده خسارت‌های بانک آینده نه از جیب مردم بلکه با اموال سهام‌دار اصلی و مالک بانک یعنی علی انصاری پرداخت شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، امیرحسین ثابتی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در تذکری با اشاره به انحلال بانک آینده با تشکر از سران سه قوه آقایان پزشکیان، اژه‌ای، قالیباف و فرزین رئیس بانک مرکزی که بالاخره با وجود همه تاخیرها تصمیم گیری کردند، گفت: امیدواریم انحلال بانک آینده یک شروع برای انحلال بانک‌های دیگری باشد و سراغ آنها هم بروند و با آنها برخورد شود تا ریشه‌های اصلی تورم در این کشور حل شود.

وی افزود: امیدوارم طبق قانون و آن چیزی که اعلام شده خسارت‌های بانک آینده نه از جیب مردم بلکه با اموال سهام‌دار اصلی آن پرداخت شود.

اعضای مجمع تشخیص با چه استدلالی CFT را تصویب کردید؟

نماینده مردم تهران در ادامه تذکر خود در صحن علنی مجلس همچنین ضمن انتقاد از موافقت مجمع تشخیص با عضویت ایران در کنوانسیون CFT، اظهار کرد: تذکر بعدی من به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است. جا دارد این عزیزان واقعاً پاسخگو باشند که با چه استدلالی CFT را تصویب کردند؛ حالا آنها بیانیه داده و اعلام کرده اند که قبول نمی‌کنند و باز هم ایران باید کارهای دیگری انجام بدهد.

ثابتی افزود: حداقل آرای خود را شفاف کنید که ما بدانیم از کدام یک از شما باید مطالبه کنیم نه آنکه با تحلیل های غلط، مصلحت کشور را، غلط تشخیص بدهید.

وی در تذکری دیگری گفت: آقای خانی که از طرف وزارت اقتصاد در مسئله FATF پیش قدم بود و بارها می‌گفت اگر CFT را بپذیریم مشکلات حل می شود امروز چرا سکوت کرده است؟ او به خاطر تحلیل‌های غلط که به مسئولان داد، حداقل باید استعفا دهد.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه خطاب به وزیر بهداشت مدعی شد که اسناد متعددی منتشر شده که نشان می‌دهد در دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود یک‌ونیم همت مفاسد اقتصادی وجود دارد. رئیس این دانشگاه علاوه بر حقوق هیات علمی، ماهانه حدود ۱۰۰ میلیون تومان از پیمانکاران دریافتی دارد، در حالی که پرستاران با مشکلات معیشتی روبه‌رو هستند. جلوی این ریخت‌وپاش‌ها را بگیرید تا بتوانید حق پرستاران را پرداخت کنید.

ثابتی ضمن انتقاد شدید از رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم، گفت: حسن روحانی، امروز رکورد منفورترین سیاستمدار ایران را جابجا کرده ولی همچنان می‌گوید تصمیمات مجلس با نظر اکثریت مردم فاصله دارد .

وی خطاب به روحانی افزود: اگر تو دنبال رضایت مردم بودی فاجعه آبان ۹۸ را یک شبه رقم نمی‌زدی و قیمت بنزین را سه برابر نمی‌کردی تا آن افتضاح بار بیاید و چند صد نفر کشته شوند، اگر مردم برای تو مهم بودند برای اسنپ بک هم نظرسنجی می کردی تا چنین افتضاحی را بپذیریم یا نه.

نماینده مردم تهران گفت: امیدوارم قوه قضائیه به پرونده سوء فعل‌ها و ترک فعل‌های حسن روحانی رسیدگی کند تا به جای اینکه امروز به جایگاه‌های بالاتر فکر کند به جایگاه اصلی خود که پشت میله‌های زندان است برسد.