شناسهٔ خبر: 75514408 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تونسی‌ها اقدام صهیونیست‌ها در شکنجه اسرای فلسطینی را محکوم کردند

شهروندان تونسی در حمایت از اسرای فلسطینی که به تازگی از بند رژیم صهیونیستی آزاد شده اند با برپایی تجمعی رفتار تحقیرآمیز رژیم اسرائیل با آنان را محکوم کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شهروندان تونسی عصر شنبه هفته جاری در حمایت از اسرای فلسطینی که پس از اجرایی شدن آتش بس در غزه از بند رژیم صهیونیستی آزاد شده‌اند در مقابل تئاتر شهر پایتخت تجمع کردند و رفتار تحقیرآمیز رژیم اسرائیل با اسرای فلسطینی را محکوم کردند.

این تجمع به دعوت تشکل غیر دولتی «یاوران فلسطین» تحت عنوان « از زندان تا خورشید اسرای ما.... کرامت شما کرامت ماست» برگزار شد.

«ریاض زهافی» سخنگوی تشکل غیردولتی یاوران فلسطین به خبرگزاری آناتولی گفت: موضوع اسراء از جمله حقوق بنیادین فلسطینیان است چراکه بیش از 10 هزار فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سرمی‌بردند.

وی تصریح کرد: اسراء و زندانیان فلسطینی علاوه بر انواع مجازات‌های غیر انسانی، تحت شکنجه و انواع آزار و اذیت‌ها قرار می‌گیرند. این اقدامات چهره واقعی رژیم صهیونیستی را آشکار می‌کند، رژیمی که مرتکب نسل کشی و انواع شکنجه‌ها شده‌است.

به تازگی فیلم‌هایی ویدئویی منتشر شده که نشان می‌دهند ماموران امنیتی رژیم اسرائیل در حال  بدرفتاری و تحقیر  اسرای فلسطینی در زندان کتزپوت واقع در نقب ( جنوب فلسطین  اشغالی) هستند.

همچنین عکس‌های منتشر شده توسط یک وب سایت عبری، نمایانگر آن است که اسرای فلسطینی در شرایط سختی به سر می‌برند و با روش‌های سختگیرانه ای مورد بارزسی قرار می‌گیرند.

به دنبال اجرایی شدن آتش بس در غزه 1968 فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند که 250 تن آنان به حبس ابد محکوم شده بودند.

انتهای پیام/